iPon Hírek

Secret World sikerek

Dátum | 2013. 01. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A The Secret World havidíjas mivoltának decemberi megszűnése jót tett a játéknak: az MMO-ból több mint 70.000 példányt adtak el az utóbbi négy hétben. A Funcom úgy nyilatkozott, hogy ez az összeladások 30 százalékos növekedését jelentette (tehát eddig kb. 300 ezer kelhetett el). Az előfizetési díj megszűnése a játékosok aktivitásának 400 százalékos növekedéséhez vezetett. Jegyezzük meg, hogy a Secret World nem lett F2P, a játékot meg kell vásároljuk, ha játszani akarunk, és a jövőbeli DLC-k sem lesznek ingyenesek. Az előfizetés megmaradt választható opcióként, de aki csak el akar játszogatni, az megteheti úgy, mint a GW2 esetében, egyszeri vásárlással.

A sikerekről szóló hír egy másikkal együtt érkezett, amely arról szól, hogy a Funcom bejelentette, hogy átstrukturálja a teljes céget (az "átstrukturálás" általában a leépítés kifejezés szépített változata) - erre persze már lehetett számítani. Az Anarchy Online, az Age of Conan és a The Secret World támogatása mellet a cég kisebb, minőségi MMO-k fejlesztésére fogja koncentrálni az erőit, az első ilyen a Lego Minifigures lesz.

Az elbocsátások és az esetleges súdiók/irodák bezárásával (erről még semmi konkrétat nem lehet tudni) a Funcom reméli, hogy kisebb és "áramvonalasabb" lesz, a kisebb kockázattal járó projektek pedig  biztosítani fogják, hogy nem érhetik egyszerre nagy veszteségek a céget, ha ezekkel kapcsolatban valami balul sül el.

- Szia szörny, téged hogy hívnak? - Recesszió!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. madcaptain
2013.01.11. 20:22
Hihetetlen a Funcom.
Jó-egyedi ötlet, eszméletlen művészi tartalom és mindig elcseszik az orbitális soha ki nem, vagy nagyon későn kijavított, kompetítiv játékot tönkretevő bugokkal
Single player kalandjátékot kéne fejleszteniük nem MMO-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tyrel
2013.01.11. 22:27
Ezt teszik is, a neve Dreamfall Chapters...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!