iPon Hírek

Secret World - Újabb frissítés

Dátum | 2012. 11. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Amíg az Issue #4-en csámcsogtok, készítsétek a gyomrotokat a következő havi frissítéshez, mert van már bőségesen információ arról is. Jön új feature, egy titokzatos új fegyver és izgalmas sztori elemekkel is csalogat az Issue #5.

Mindezt az új rendező, Joel Bylos a rajongóknak írt levelében körvonalazza. A leírás szerint az új küldetések mások lesznek, mint az előző frissítések tartalmai. Lazán összefüggenek majd a frissen bemutatott Tyler Freeborn történetével, aki egy összeesküvés elméleteket gyártó arc. Tylert a Salamon szigeteken kapták el, amikor a köd leszállt a helyre, de azóta teljesen felszívódott a tag. Nektek, mint játékosoknak utána kell merészkednetek a ködbe és megtudni, amit csak lehet.

Bejön egy kiegészítő fegyver, amit Scrapyard Edgar tákol össze és bocsát a rendelkezésetekre, hogy legyűrjétek a Moose és Andy által felfedezett újabb fenyegetéseket, amik Kingsmouth-t fenyegetik. A Funcom nem igazán akar sokat elárulni a fegyver természetéről, csak azt, hogy van néhány bizarr tulajdonsága, amit Edgar korlátozott kvantumfizikai szakértelmének köszönhet. A fiúk szerint ezzel tovább mélyül majd a harcrendszer. Meglátjuk.


Nem utolsó sorban fontos megjegyezni, hogy az Issue #5 után minden nyomozós küldetés ismételhetővé válik. Az eddig felsoroltak persze még nem fedik a frissítés teljes tartalmát, a megjelenés közeledtével többet is megtudhattok majd. Annyi biztos, hogy nem karácsonyi és téli butaságokra kell gondolni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Zoe01
2012.11.23. 16:36
Finomnak ígérkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Mikury
2012.11.26. 07:16
Jó, jó, nagyon jó... de miért nem launch-kor jöttek ki ezek a hatalmas dologk??? Én megvettem, és őszintén mondom, a legjobb játék a piacon: rengeteg kihívás, vátozatos story, testre szabható build-ek... Még a grind is "fun" mert bármikor vátoztatgathatom a fegyvertipusokat, ezzel együtt a képességeket. Gyönyörő területek! "Forget da izee-mode, kid!!"

Csak kevesen vannak... Magyarok sehol... Pedig a raid-ekhez, sőt az instákhoz is jobb egy már összeszokott csapat. Vagy esetleg tud valaki nagyom magyar Templar guildet?? Én csak Dragon-osokról tudok.

GoGo Funcom!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mikury
2012.11.26. 07:17
EDIT:
nagyom = nagyobb (tehát min. 10 fős, hogy elég legyen raidhez, ill. 2 dungeon group-hoz)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!