iPon Hírek

SEGA: csúszik a Crush3D és a Shinobi

Dátum | 2011. 07. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sega megerősítette, hogy két 3DS játékuk megjelenése is csúszik. A Crush3D szeptember 9-re volt kiírva, de sajnos idén már nem látja meg a napvilágot. A Shinobi is szeptemberben landolt volna a boltok polcain, így viszont csak novemberben jön. Magyarázatot nem kaptunk.

A Crush3D egyébként a PSP-s puzzle platformjáték, a Crush 3DS-es testvérkéje. Nagyjából az volt a lényege, hogy a 3D világot 2D platformokká változtassuk a megfelelő pillanatban, majd vissza 3D-be. Az új játékba jönnek majd új helyszínek, karakterek és súgó rendszer.
 


A Gryptonite Games által fejlesztett Shinobi egy "2.5D-s" platformer, mely Jiro Musashi, az Oboro klán vezérének történetén vezet minket végig. Jiro az első Shinobi játék főszereplőjének, Joe Mushasinak az apja.
 


Az utóbbi időben több 3DS játékot lőttek le (Capcom lelötte a 3DS-es MegaMant, a Ubisoft a Lost Legacyt, hogy csak kettőt említsünk), mások csúsznak a megjelenésben... Ez nem vetít előre túl sok jót a kézikonzol jövőjére nézve, ha fejlesztők és a kiadók szép lassan elpártolnak mellőle. No, nem akarjuk mi a falra festeni az ördögöt, ne legyen igazunk!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!