iPon Hírek

SEGA: Sonic meghódítja a Natalt is

Dátum | 2010. 06. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A SEGA tervei közt van átültetni a sündisznó kalandjait a Microsoft forradalmi mozgásérzékelős rendszerére egy versenyzős játék keretében. A Joystiq információi szerint a Sonic Free Riders az XBLA-n fog megjelenni.


"A játékosok egy képernyőn levő avatár segítségével gyorsíthatnak majd a teljes testük mozgatásával, a fegyvereket úgy szedhetik fel, hogy a képernyő felé nyúlnak, mások megtámadásához pedig feléjük kell majd inteniük."

A SEGA egyelőre hivatalosan még nem nyilatkozott a dologról. A Natalról legközelebb a 14-én 10 órakor (GMT) kezdődő Microsoft konferencián hallhatunk az E3-on. Voltak már pletykák bőséggel az áráról és az új nevéről is, ami ha hitelesek a források, akkor Wave lesz. Már számos kiadó megerősítette, hogy dolgozik Natal-os játékokon, kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő az expón! (A Microsoft az ígérte, hogy az összes játékot bemutatják majd amin jelenleg dolgoznak a Natalhoz, persze ez csak a belső stúdiókra vonatkozhat, külsős cégeket nem kényszeríthetnek ilyesmire.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2010.06.03. 20:00
Engem nem érdekel a sok flamer, hogyha nem lesz túl vészes az ára, akkor is összekaparom a pénzt Natalra, mert tökre bejön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gylovag
2010.06.03. 21:12
Nekem az nem jön be, amit előzőleg mondtak róla. Ha jól emlékszem valami 3x4 méter szabad hely kell a kamerák megfelelő működéséhez.
Utóbb ugyan mondtak olyat, hogy a cucc felismeri a szobát és módosítja a játékteret, de valamilyen okból amikor bemutatták a valóságot az színpadon tették. Szóval lehet lesznek még gondok, de ne legyen igazam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!