iPon Hírek

Sense 4.1 frissítést kapott a HTC One X

Dátum | 2012. 08. 13.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A HTC kezelőfelülete mindig is más kategóriába tartozott, mint a gyári, vagy akár a többi vállalat megoldása. Épp ezért volt kicsit csalódás, hogy a Sense 4.0 nem lett az igazi, sok kritika érte ezért a ház elejét, de úgy tűnik, hogy a gyártó most minden területet újraépít, a sebességet szem előtt tartva.


A Sense 4.0 persze egyáltalán nem egy rossz rendszer (volt), viszont a HTC elkövette azt a nagy hibát, hogy nem figyelt oda a sebességre, így végeredményben sokan az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) gyári megoldását is jobban használhatónak vélték a Sense 4.0-nál. A HTC Sense 4.1 továbbra is az Android 4.0 operációs rendszerre épül, vagyis senkit ne tévesszen meg a verziószám, ez még nem a Jelly Beant (Android 4.1) hozó frissítés lesz.

A 4.1-gyel rengeteg változás jön:

Ez a ROM a nemzetközi (Nvidia Tegra 3 lapkás) HTC One X számára lett optimalizálva, de vélhetően a One termékvonal minden tagja megkapja majd, amelyeken jelenleg a Sense 4.0 fut. Mielőtt az új rendszer telepítésébe kezdenénk, kapcsolódjunk Wi-Fi hálózatra, és töltsük fel minimum 40 százalékra a mobilunk. A HTC Sense 4.1-gyel összekötött Android 4.0.4 148 MB-os méretet öltött.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. djalienecs...
2012.08.13. 11:12
Na erre kíváncsi leszek! Tényleg eléggé frusztráló volt egy 180.000-s , "5" magos készüléktől, h meg - meg akad a felület, meg pár óra alatt lemerül, pedig csak facebookozok, semmi megterhelő!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. AxoPy
2012.08.13. 13:01
"Megnőtt az üzemidő; felkapcsolt kijelző mellett több mint 5 órán át bírja, míg az előd csak 3 órán át ment így"

ez komoly? egy telefon, aminek az az elsődleges szempontja, hogy mobil, mindig ott van zsebben és elérhetőek vagyunk, 3 órát bír?! azzal el se lehet menni otthonról max a boltba hát ez valami mocskosul alpári dolog...nem kéne erőltetni ezt a tendenciát, hogy a kijelző táblagép méretű irányba haladjon, és megsokszorozódna az üzemidő, plusz ez a 4 mag, amit mi is használ ki pontosan? csak mert ha mondjuk videót renderelne telefonon megértem a 4 magot, de ha az a 4 mag 100%on pörög, kb 1 órát ha kibír a telefon. az egészet nem értem, egy nagy kalap sz@r ahogy van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. djalienecs...
2012.08.13. 15:10
OFF
Ha játszok a telefonnal , automatikus fényerőn nappal, akkor bír ki 3 - 4 órát! Ekkor valószínűleg a teljesen számítógépszintű grafika miatt eléggé max körüli állapoton járhat mind a vga, mind a cpu. Telefonáslás, böngészés, facebook, email , zene, youtube, folyamatos adatkapcsolat mellett 1 - 1,5 naponta merül le 15%ra! Szerintem ez azért annyira nem sz@r.
Szerintem nincs olyan telefon, ami masszív használat mellett napokig bírná! Főleg olyan nincs, ami hasonló méretű kijelzővel/felbontással, és teljesítménnyel rendelkezik!
ON

A frissítés tényleg jólesett! A pinkód beírásnál is a pötyik ugye a számok helyett igen csak késleltetve jelentek meg! A többiről ne is beszéljünk. Ez azért korrektebb a 4.1-el! a Dead Space meg csak hab a tortán!!!!! Azért fizettem is volna! Nagyon szép a grafikája , ma már nem lesz munka!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUFEUR
2012.08.13. 17:14
@AxoPy:

ha csak telefonálásra használod akkor bírja egész nap, talán 2 napot is, szóval hülyeség ez miatt utálni valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. AxoPy
2012.08.13. 17:20
ezt megcáfolnám, mivel az én régi xperia s-m úgy, hogy szinte alig nyúltam hozzá(de még akkor sem játszottam!), egy reggeli full töltés után nem bírta a nap végéig, ilyen este 6-8 fele legkésőbb már rég töltőn volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. malvoisen
2012.08.13. 19:01
Aztán majd a következő "update" megint visszaveszi a teljesítményt/akkuidőt. Ez már csak így van HTC fronton, sajnos személyes tapasztalat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!