iPon Hírek

Shadow of the Colossus film

Dátum | 2013. 01. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Seth Lochhead kanadai írót kérték fel a Shadow of the Colossus filmváltozatának megírására. A 2005-ös költői hangulatú PS2-es akciójátékban, melyet az ICO alkotói készítettek, a főhősnek 16 kolosszussal kell szembeszállnia, hogy éltre kelthesse halott szerelmét. Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül ezt a sztorit adaptálni a filmvászonra.

Seth Lochheadet egyébként nem kell félteni, az úriember írta a Hannah forgatókönyvét, amely egy gyönyörűen fényképezett, társadalomkritikai felhangokat is tartalmazó kitűnő akciófilm volt Saoirse Ronan, Eric Bana és Kate Blanchett főszereplésével. Több párhuzam is vonható a Hannah és a Shadow of the Colossus között, mindkettő egyszerű történet gyönyörű képek segítségével előadva, és mindkettőre jellemző egyfajta magányosság is.

A Sony már több éve (2009 óta) foglalkozik a filmadaptációval, melynek rendezője Josh Trank (Chronicle) lesz. A forgatókönyv első verzióját Justin Marks a katasztrofális Street Fighter: The Legend Of Chun-Li írója írta, ez a tény némi aggodalomra adhatna okot, ha Lockhead nem került volna be a stábba. Talán a Sony is pont így látta a dolgokat, és ezért alkalmazta a kanadai úriembert az átírásra. A film teljes stábja még nem állt össze, és a szereposztás sincs kész, ezért úgy tűnik, még sokáig kell várnunk, mire elkészülhet.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. HUFEUR
2013.01.08. 19:12
Kíváncsi vagyok melyik lesz hamarabb mozikba: ez, a Halo-film vagy az Uncharted-film.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. reckdefend...
2013.01.08. 20:18
A Halo-t már lehet nézni on-line.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. zsolt200
2013.01.08. 21:13
Off
reckdefender ugye nem a mini sorozatra gondoltál? Mert az nagyon gyenge ahhoz képest hogy mit lehetne kihozni belőle. Ajánlom nekik hogy egy rendes film legyen belőle!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.01.09. 08:19
Én meg arra lennék kíváncsi, melyik lesz készen előbb. Ez a mozifilm, vagy a Last Guardian projekt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. reckdefend... zsolt...
2013.01.09. 09:48
De ráhibáztál. Nekem akkor is tetszik. Ha pedig "a Film" lesz belőle viszonyításképp azt is megnézem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SuhiTomi
2013.01.09. 10:55
Hát nekem, hogy xy írta a Hannah forgatókönyvét nem nagyon hoz lázba. Nagyon szép az a pár sor, amit Morte leírt róla (no offense), de szerintem 3 forintot nem ért az a film és itt nézhetünk képi világot, sztorit vagy bármit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!