iPon Hírek

Shadowrun: Dragonfall - Tud még jobb lenni!

Dátum | 2014. 07. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Múlthét pénteken ünnepelte Steames megjelenésének 1 éves évfordulóját Jordan Weisman csapatának sci-fi/fantasy remekműve. A játék egészen jó értékeléseket kapott, mi is szerettük a Shadowrun Returnst, de a második kalandot, a Dragonfallt, ha lehet még annál is jobban. A készítők odafigyeltek a támogatók és kritikusok véleményére és képesek voltak fejlődni. A Dragonfallban jobb lett a mentési rendszer, a sztori kevésbé volt lineáris és rengeteg apró fejlesztést eszközöltek, amiknek csak örülni tudtunk. Mindezek után a Kickstarter támogatók és azok, akik megvásárolták a Dragonfallt, kapnak egy újabb ajándékot, méghozzá egy új, egyedül is játszható verziót a Dragonfallból, amihez még több szeretetet csomagoltak nekünk. A Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut (amit a CD Projekt RED inspirált a hasonló kiadásokat kapott Witcherrel) többek között új küldetéseket is hoz nekünk. Részletes bejelentésre augusztusban számíthatunk, megjelenésre pedig szeptemberben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Meteoreso
2014.07.28. 18:00
"Múlthét pénteken ünnepelte Steames megjelenésének 1 éves évfordulóját Jordan Weisman csapatának sci-fi/fantasy remekműve"
Hát ez a remekmű 67% ot kapott annakidején ami felkúszott 76% ig.
picit elfogultságot érzek. 2D rajzolt motor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. i2k010
2014.07.28. 18:21
Elfogultság ide vagy oda, a játék valóban remekre sikerült [STEAM-es].
Várom szeretettel a kibővített verziót is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2014.07.28. 18:37
Szerintem is jó lett... volt pár bug benne, de ezeket javították is rendszerint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. AceVoltran
2014.08.04. 08:51
Mivel még nem vettem meg a dragonfall-t, ezek szerint hogy járok jobban? Ha megveszem még most izibe, vagy már megvárom a directors cut-ot?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!