iPon Hírek

Shadowrun Online: gameplay és infók

Dátum | 2012. 07. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Cliffhanger Productions hozott két új videót a Kickstarter projektoldalra, részletezték kicsit a gameplayt és elárulták a kampánnyal és küldetésekkel kapcsolatos terveiket. Amint azt tudhatjátok a Shadowrun Online PC és Mac platformokra, valamint iPad2 (vagy ennél fejlettebb) és Android táblákra kap dedikált klienst.
 
A cég újabb modellt is talált a játék elérésére, ezt Pay-to-Own fizetési modellnek nevezték el, igazából nagyon hasonlít a Guild Wars megoldására. Ha befizettek 25 dollárt Kickstarteren, akkor örökké játszhatjátok (utólagosan ez drágább lesz, 40 dollár). Itt nem lesz havidíj, vagy in-game tárgyak valós pénzért (mindent megszerezhettek játékbeli pénzzel), csak a kiegészítőkért kell fizetnetek, amikben jönnek új kampányok és városok.
 
"Remek start elé nézett a Kickstarter projektünk, de néhány rajongó hezitált a fizetési modellünk miatt" - írta Jan Wagner, a cég társalapítója. "Adtunk hozzá 'Kampány modell'-t, mely külön szervert kap, hogy feleljünk a kérésre. Néhány támogató szeretett volna más gameplay stílust mint a klasszikus MMO vagy PVP játékok. Szeretnénk kiemelni, hogy úgy játszhatjátok a játékot, ahogy akarjátok. Mint single-player, NPC futárokat bérelve, vagy csapatban (kooperatívan) is átmehettek a sztorin, illetve lehetőség van küldetés alapú PVP-re. A visszajelzéseitek nagyon értékesek számunkra, rengeteg időt áldozunk arra, hogy válaszoljunk a kérdéseitekre és megvitassuk a javaslataitokat. Az emberek valami klasszikus játékokhoz közeli dologra vágytak, mi pedig megtaláltuk a módját, hogy ezt megadjuk, de egyben hozzáadtunk egy csomó nagyon jó extrát is."
 
Az alapsztoriról és a missziókról az új videóknak köszönhetően többet is megtudhattok, ha sikerült meggyőzniük titeket, akkor örülhettek, mert még 20 nap van az adományozás határidejének lejártáig, ne feledjétek, most 25 dollár csak a kampány kliens ára. Már több mint 141 ezer dollár gyűlt össze, szépen haladnak a félmilliós célig.


 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!