iPon Hírek

Shadowrun Online

Dátum | 2011. 10. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mielőtt túlzottan beleélnétek magatokat a dologba, szögezzük le gyorsan, hogy nem egy AAA kategóriás darab készül, hanem egy PC-s böngészős játék. A fejlesztő a Jagged Alliance Online-ért felelős Cliffhanger Productions. Kiadó és disztribútor egyelőre még nincs.

Amennyiben nem voltatok a Shdowrun könyvek megszállottjai, akkor elmondjuk nektek, hogy a Shadowrun egy közeljövőben elhelyezkedő cyberpunk univerzumot fest le. A regényekből több millió kelt el és már 4 videojáték is született, mely erre alapoz. A legújabb próbálkozásban besegít az eredeti alkotó, Jordan Weisman.

A Cliffhanger egyelőre az előkészületi fázisban van a játékkal, örülnek, hogy egyáltalán ezt elérték, mert nincsenek eleresztve pénzzel. Ők maguk mondták, hogy örülnek, hogy nem liheg a nyakukba egy megavállalat és saját erőből csinálhatják amit csak akarnak. "Ha már itt tartunk, ha van 1-2 fölös millátok, mi szívesen a seggére vágnánk!"

Részleteket egyelőre nem nagyon tudni arról, hogy mit terveznek, de valami hasonlót kell elképzelni, mint a Jagged Alliance Online. "Browser játékot csinálunk, ez azt jelenti, hogy bárki bárhonnan játszhatja, nincs letöltés és hasonlók. Ez behatárolja a látványt. Abban remélem egyetértünk, hogy a gameplay a lényeg, szóval én azt mondom, hogy a kinézet okés lesz."

Két fő része lesz a játéknak, az egyik az "action map", itt a küldiket tolhatjátok barátaitokkal, a második meg a "city overview map", innen indíthatjátok az előbb említett akciókat. A lenti képhez azt fűzték hozzá, hogy még nagyon korai prototípus.


Az utolsó Shdowrun játék 2007-ben jött ki, egy PC/Xbox 360 cross-platform cím volt, de sajnos nem sikerült a legjobban. Kívánjuk a legjobbakat a mostani browseres próbálkozást az univerzumban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DogTheDog
2011.10.14. 19:50
Korai prototipus kep ide,bongeszos jatek oda,a hangulata a fotonak kb zero.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2011.10.17. 09:49
Hát a legutóbbi Shadowrun játék után egy jóféle RPG-re várok nem egy ilyen browser cuccra. Csinálhatnának egy Dragon Age (Origins nem a 2), vagy BG szerű RPG-t Shadowrun világban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!