iPon Hírek

Sharkoon Silent Eagle: univerzális hűtő

Dátum | 2007. 09. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A Sharkoon egy új terméket jelentett be, amely nem más, mint egy univerzális processzorhűtő, ami Socket 939-es és LGA 775-ös processzorfoglalathoz egyaránt passzol.. A Sharkoon Silent Eagle ventillátorának lapátjai különleges mintázatot kaptak, ilyen mintát általában a golflabdákon találunk. A hűtőborda kialakítását a Xigmatek HDT-S1283 ihlette, a Sharkoon újdonságának alumínium rögzítői vannak, a hűtő talpazatát és a bordákat három darab "U" alakú heat pipe cső köti össze.


A különleges ventillátor rezgésmentes gumi felfüggesztéssel bír, a ventilátor lapátjain látható golflabda-szerű mintázara a gyártó állítása szerint a kisebb turbulencia és a kisebb zajszint miatt van szükség.


A Silent Eagle Fan ventillátorának fordulatszámát az alaplap PWM modulja szabályozza, a fordulatszám 900 RPM-től 2000 RPM-ig terjed, a zajszint ennek megfelelően 16,4 dB és 25,2 dB között helyezkedik el. A ventilátor levegőszállítási teljesítménye 20,91 m3/h-tól egészen 64,29 m3/h-ig terjed, természetesen az érték fodulatszám függő . A még halkabb működés érdekében a Sharkoon vékony műanyag kerettel látta el a ventilátort, természetesen ebben a keretben van a kábeleknek is kialakított helyük.

A Sharkoon Silent Eagle Fan 77mm x 130mm x 100mm-es méretekkel rendelkezik, a processzorhűtő alkalmatosság ára mindössze 20 euró.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.28. 07:37
A Sharkoon egy új terméket jelentett be, amely nem más, mint egy univerzális processzorhűtő. A Sharkoon Silent Eagle ventillátorának lapátjai különleges mintázatot kaptak, ilyen mintát ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!