iPon Hírek

Sharp Aquos SH-01D az FCC oldalán

Dátum | 2011. 11. 15.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Meglehetősen impresszív készülék lesz a Sharp okostelefonja, viszont több jel is utal arra, hogy talán csak japánban lesz kapható a japán cég készüléke.


A Sharp SH-01D 12,1 megapixeles kamerával érkezik majd, ez már eleve egy különlegesség, hiszen nem sok telefon kap ilyen magas felbontású érzékelőt, de érdemes azt is figyelembe venni, hogy ez nem feltétlenül jelent jó minőségű végeredményeket, akár egy 5 vagy 8 megapixeles modul is jobban muzsikálhat. Kétmagos központi egysége 1,0 GHz-en üzemel majd, valamint 1 GB rendszermemóriát kap az eszköz. A 4,5 colos kijelző 1280 x 720 pixeles (HD) felbontást fog kapni, de ha pusztán ez nem lenne elegendő, a készülék speciális szemüveg nélküli 3D megjelenítésre is képes lesz. Biztosan kap még a telefon egy TV-tunert, ez japánban nagyon fontosnak számít, remélhetőleg lesz TV-tuner mentes készülék is, ami más piacokon is felbukkan, és nem reked a szigetországban ez a rendkívüli Sharp modell.

Az Android 2.3 (Gingerbread) lesz a fedélzeten a megjelenéskor, de a hardvert figyelembe véve az Android 4.0 is vígan jöhet rá a későbbiekben. És van még egy nagyon fontos tulajdonsága a japán készüléknek, teljes egészében cseppálló lesz, hogy ennek kapcsán kap-e pontosabb IP-XX megjelölést arról nincs információnk egyelőre. Az biztos, hogy a japán NTT DoCoMo boltjaiban fog először feltűnni, fekete, fehér és kék színekben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Simba
2011.11.15. 11:17
Ígéretes, de szerintem is vajmi kevés az esélye Japánon kívüli megjelenésnek. Sajnos sok korábbi Sharp készülékre volt ez jellemző.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!