iPon Hírek

Sherlock Holmes sötét oldala

Dátum | 2011. 12. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

London, 1898. Holmes épp megoldotta legújabb esetét és visszaszerezte az értékes ellopott ékszereket. Az ékszerek tulajdonosa azonban tudtára adja, hogy a visszakapott nyaklánc olcsó hamisítvány, és sajnálatos módon minden nyom és jel magát a detektívet keveri gyanúba!

Sherlock Holmes pokoljárása veszi ezzel kezdetét. A londoniak kételkedni kezdenek, és elveszítik Holmesba vetett bizalmukat, aki nem képes bebizonyítani, hogy a gyanú alaptalan, és nem tud az ellene felhozott vádak ellen védekezni. Még Doktor Watson erős hite is meginog barátjában, amikor a híres detektív elkerüli a Scotland Yardot, és furcsán kezd viselkedni: éjszakai szökések, zsarolás, bizonyítékok megsemmisítése. Vajon Holmes elmenne a gyilkosságig is?

Ebben a sötét és baljós hangulatú játékban a nagy detektív személyiségének rejtett oldalait ismerhetjük meg. A lélegzetelállító és fordulatos történet még azokat is meg fogja lepni, akiket már korábban megragadott Sherlock Holmes sötét oldala.

A fejlesztő, a Frogware játék motorját kifejezetten úgy készítette el, hogy hihető, realisztikus és lenyűgöző környezetet biztosítson a nyomozáshoz. A helyszínek extrém részletgazdagsága is ezt segíti: minden négyzetcentimétert átkutathatunk a nyomok után.

A The Testament of Sherlock Holmes 2012 elején fog megjelenni PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!