iPon Hírek

Shogun 2 - Fall of the Samurai

Dátum | 2012. 02. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az alapjáték nélkül is játszható Total War: Shogun 2 kiegészítő március 23-án jelenik meg, jelentette be a SEGA. Steamen 29,99€-ért már előrendelhető.

A kiegészítő története 400 évvel az alapjáték eseményei után játszódik. A szamuráj harcosok ideje végéhez közelít, nyugatról lőfegyvereket importálnak és polgárháború bontakozik ki.

Lesz egy új 19. századi japán kampány, melynek térképe Ezo szigetétől északra terül el. Kaptok 6 új játszható klánt, különös idegen erőket, új földi egységeket, vasutakat, hajókat és ügynököket. A hajókkal megtámadhatjátok a kikötőket, a védőbástyák tovább erősíthetőek lesznek és specializálhatók íjászatra, kovás puskára vagy gatling ágyura.

A multiplayer szintén kap bőséggel újdonságokat, jön 40 új csatlós, 30 új páncél darab és egy 19. századi avatár képességfa.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mcganyol
2012.02.01. 15:45
a google translate a barátod, de ez azért elég kemény.
<elütés javítva, thx> Meg a "különös idegen erők" <hát ha te kardokkal hadonászol egész életedben és hirtelen megjelenik valaki villogó botokkal, az különös és idegen, nem? >
a gatling ágyú se rossz, de magyarul Gatling-rendszerű gépágyúnak mondják <szerintem röviden írható gatling ágyúnak is, nem kell cifrázni>
< túl korán volt, erőSíthetőt akartam írni, nem erődíthetőt - thx>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gezu1025
2012.02.01. 16:19
Érdekes darab lesz. De ha már egyre inkább a modern idők felé haladnak akkor a következő total war ugorjon az 1. vh-ba, azt bírnám De ha nem, akkor akár lehet a 2. vh is.


Ha viszont ilyet nem szeretnének, akkor gyerünk az okórba, és előre rómmáért!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!