iPon Hírek

Shuttle Glamor XPC: a stílusos HTPC

Dátum | 2007. 09. 13.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Shuttle egy új barebone konfigurációt jelentett be, amely a Glamor XPC fantázianévre hallgat. A SG33G6 Deluxe  letisztult dizájnjával ejti rabul a vásárlókat, persze a dizájn nem minden. A kis újdonság igazi multimédiás központ, tehát ha valaki HTPC vásárlásán gondolkodik, akkor a Shuttle új terméke megfelelő választás lehet, igaz árát tekintve nem mondható olcsónak a kis HTPC.


A Shuttle SG33G6 Deluxe Intel G33-as chipszettel van felvértezve, amely Intel Graphics Media Accelerator 3100-as integrált videó vezérlőt tartalmaz. Az integrált videó vezérlőt természetesen helyettesíthetjük külön videokártyával is, mivel az alaplapon rendelkezésünkre áll egy darab PCIE x16-os bővítőhely. Az integrált videó vezérlő DirectX 9 támogatással érkezik, az alaplapon találunk HDMI kimenetet, amely HDCP támogatással bír, így tökéletesen megfelel Blu-ray vagy HD-DVD filmek LCD TV-re történő közvetítésére. Az alaplap kezeli a 1333 MHz-es FSB-vel rendelkező Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorokat egyaránt. A rendszer természetesen tartalmaz integrált nyolccsatornás HD hangkártyát, amely a Dolby Digital Live! és a DTS Connect eljárásokat támogatja.
Az rendszerben található eSata kivezetés, FireWire és USB kimenet, valamint ujjlenyomat-leolvasó, Bluetooth + EDR modul, 802.11b/g hálózati adapter és gigabites ethernet vezérlő.

Az új konfiguráció szeptembertől már elérhető, a Shuttle XPC Barebone SG33G6 Deluxe  ára 510 dollár körül mozog majd, ez az ár mintegy 366 eurót tesz ki.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.13. 10:48
A Shuttle egy új barebone konfigurációt jelentett be, amely a Glamor XPC fantázianévre hallgat. A SG33G6 Deluxe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!