iPon Hírek

Shuttle XPC Prima SX38P2 Pro

Dátum | 2007. 10. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Shuttle X38-as lapkakészlettel szerelt gépét a Computexen már megcsodálhattuk, ám most már kereskedelmi forgalomban is viszont láthatjuk a készüléket, ugyanis a gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy útjára indítja az XPC Prima SX38 Pro-t. A kis asztali gép tetszetős fekete házzal rendelkezik, a letisztult dizájn és a megjelenés alapján egyből sejthető, hogy Shuttle termékkel van dolgunk.


A kis szerekezet X38-as chipszettel felvértezett alaplapja természetesen támogatja a 45 nm-es csíkszélességgel rendelkező Intel processzorokat, ezen kívül akár 8 GB memória elhelyezésére is lehetőséget ad az alaplap. A tuning lehetőségeknek köszönhetően akár 1066 MHz-es DDR2-es memória modulokat is használhatunk az újdonsághoz. A termék néhány high-end szolgáltatással is rendelkezik, ilyen például a két darab PCIe slot, amelyek segítségével kihasználhatjuk a Crossfire mód előnyeit, de a rendszer támogatja az Intel Turbo Memory eljárását is.

A Shuttle XPC Prima SX38P2 Pro 400W-os tápegységgel érkezik, a rendszer beépített ujjlenyomat leolvasót is tartalmaz. A konfiguráció az elkövetkező hetek folyamán kerülhet a boltok polcaira, az árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a gyártó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.11. 10:59
vissza a hírhez

A Shuttle X38-as lapkakészlettel szerelt gépét a Computexen már megcsodálhattuk, ám most már kereskedelmi forgalomban is viszont láthatjuk a készüléket, ugyanis a gyártó hivatalosan is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!