iPon Hírek

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Októberben érkezik

Dátum | 2014. 07. 04.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A Sid Meier's Civilization: Beyond Earthbejelentésére áprilisban került sor, amikor az őszi megjelenésnél pontosabbat nem árultak el a készítők. Most már ez sem titok többé: a Beyond Earth október 24-én érkezik PC-re, Mac-re és Linuxra. Előrendelők megkaparinthatják az Exoplanets Map Packot, melyben hat darab valós ihletésű exobolygó, azaz naprendszerünkön kívüli planéta szerepel pályaként. Ezek név szerint az alábbiak (ki tudja, hány amatőr csillagász van köztünk): Kepler 186f, Rigil Khantoris Bb, Tau Ceti d, Mu Arae f, 82 Eridani e, és Eta Vulpeculae b. A 8 fős többjátékos lehetősséggel és masszív mod támogatással érkező űrstratégiában a feladatunk egy új Föld megtalálása és kolonizálása lesz, mivel a játékban felvázolt sötét jövőkép szerint kénytelenek leszünk elhagyni anyabolygónkat - a tét tehát az emberiség túlélése.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Leeroy
2014.07.04. 13:04
Türelmetlenül várom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. errorcode0...
2014.07.04. 13:26
Én is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2014.07.04. 13:33
detto
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Humbuk
2014.07.05. 08:44
Jól néz ki! Tetszik a graf, de azt valahogy soha nem fogom megérteni, hogy miért kell egyfolytában egymást másolni az ilyen űrstartégiáknál... Komolyan mondom, eknézve a tech tree-t: Nem egy űrjátékba láttam az utóbbi időben ugyan ezeket az opciókat, ugyan ezzel az ikonnal, ugyan ezzel az ikon színnel és névvel.

Persze tudom, hogy bizonyos dolgok, fogalmak a jövőre nézve nem igen változtathatóak meg...
A videóból levonva a kezdeti következtetéseket: Nem tudom, langyos...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Foxmare
2014.07.06. 16:28
Civilization 5 kicserélt karakterekkel, de már a hangokon se változtattak!!!

Mikor lesz már vége ezeknek a más köntösbe bujtatott "új" játékoknak????? Tudom a CoD-nál működött, de már ott is csak a konzolosok eszik még meg!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!