iPon Hírek

Sikeres a Bard's Tale IV Kickstartere

Dátum | 2015. 06. 15.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Örülhetnek mindazok, akik szeretik a régivágású, leginkább fejtörőkre és csatákra építő, a szociális interakciókat pedig takaréklángra helyező szerepjátékokat. Az inXile entertaiment csapata ugyanis a mai nap elérte a kitűzött összeget a Bard's Tale negyedik részével. Eddig 1,250,000 dollárt sikerült összekalapozniuk. Így már biztos, hogy a harminc évvel ezelőtt debütált, klasszikussá nemesedett sorozat egy újabb epizóddal fog bővülni és még a hátra lévő huszonöt nap alatt a kiterjesztett célok is bőven összejöhetnek.
1,3 millió dollárnál a tervezettnél jóval összetettebb NPC-segítőtárs-rendszerrel és két, a gép által vezérelt, csapatunkat potenciálisan erősítő kalandozóval lesz gazdagabb a játék. Ha pedig legalább 1,35 millió dollárt, vagy többet tesz majd ki a Kickstarteren összegyűjtött összeg, akkor a tárgykészítés is komoly változásokon fog átesni, és nagyságrendekkel részletgazdagabb lesz annál, mint amilyennek eredetileg megálmodták.
Akiknek kimaradt volna a trilógia, azok számára jó hír, hogy minden, a csapat munkáját legalább húsz dollárral támogató adományozó gazdagabb lesz az első három rész egy digitális példányával, aminek a futtatásához a tervek szerint nem lesz szükség emulátorokra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Meteoreso
2015.06.15. 23:47
Akkor most örvendünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!