iPon Hírek

Silent Hill 8: Hivatalosan is bejelentve

Dátum | 2010. 09. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Konami a nyilvánosság elé tárta a sorban a nyolcadik Silent Hill játékot, mely jövőre érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra. A játékot a cseh Vatra Games fejleszti. Nem lesz egy nagy újraindítás vagy bármi ilyesmi, a kiadó egyszerűen hű akar maradni a széria gyökereihez.

A Silent Hill 8 lesz az "a következő generációs horror játék, amit a széria rajongói igazán megérdemelnek" - nyilatkozta Shinji Hirano. Ezt a következő generációs szöveget mondjuk már hanyagolhatnánk, hiszen már hosszú évek óta használjuk ezeket a "next-gen" konzolokat.

A Silent Hill 8 third-person nézetű lesz és természetesen egy újabb ijesztgetős sztorival próbál majd nálunk bevágódni. A főszereplő ezúttal egy fegyenc lesz, Murphy Pendleton, akinek rabszállítója a város határán szenved balesetet, Murphy legnagyobb balszerencséjére. Pendleton számos trükkös feladványt kell majd megoldjon, hogy átvágja magát a sötét és bizarr történeten, és persze számtalan rémes szörnyet is széjjel kell majd kalapálnia székekkel és palackokkal (vagy bármi mással amit talál). Ezen túl ígérnek még számos mellékküldetést is...

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Oggy
2010.09.10. 09:37
nem is tudtam hogy konzolon már 8nál tart
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Leemonade
2010.09.10. 10:59
Ez nekem is új , valahol 5-nél elvesztettem a fonalat (Homecoming).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Menthix
2010.09.13. 23:58
Jaj nemár! Kezd már túlontúl elcsépelt lenni. Hagyják már békében nyugodni a SH címet pár évig, amíg nem lesz valami igazán ütős ötlet. Talán még 1-2 filmet el tudna nézegetni az ember, abból még csak egy volt, de ez már komolyan szánalmas.
Az elcsépelt, nem elég jó szó...

Amúgy, mintha láttam volna már a videót
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!