iPon Hírek

Silent Hill: A cenzúrázott horror

Dátum | 2008. 09. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Visszadobta a Silent Hill: Homecoming-ot az ausztráliai Film és Irodalom Osztályozó Iroda (Office of Film and Literature Classification). Ez annyit jelent, hogy a játék mindaddig nem kerülhet forgalomba, amíg a tartalmát meg nem változtatják (egy horror játékról van szó… érdekes, hogy még ebbe is belekötnek). Mi másért is utasíthatták volna el, mint a túlzott erőszakért, ahogy az Age of Melbourne (Ausztrália) is jelentette.

Idén ez már a 4. játék, aminek kedvezőtlen besorolást adtak az ausztrál cenzorok. Így hát a Silent Hill csatlakozik a növekvő listához, amin a Fallout 3 is helyet foglal. A Bethesda a drogra vonatkozó hivatkozásokat volt kénytelen megváltoztatni a játékban (Lehet ha most odakerülne a Fallout2, Myront teljesen kiírták volna a sztoriból. :D ). Egyébként ezt követően nem csak Ausztráliában adnak ki sminkelt verziót, hanem mindenhol ez kerül a polcokra.

Így tehát a Homecoming-hoz is adnak majd egy kis kölnit, madárcsiripelést, kék eget és virágokat, ami kielégíti majd az OFLC-t.

Az US verzió még e hónapban a boltokba kerül, míg az európai megjelenésre valamikor novemberben számíthatunk (a játék X-box360-ra, PS3-ra és PC-re jelenik meg).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.09.28. 14:18
a falloutért agyonverném őket. oda kellenek a drogok, emléxem volt 1 pár rész, amit csak azokkal tudtam végigvinni...
különben sem volt olyan sok belőle, sztem a fontosabbakból kb 10-et lehetett összeszedni az egész játék alatt. Volt viszont egy rakás sör + 1éb pia. Azt nem akarják kivenni, mert erőszakhoz vezet??
+ azt a kb 80 fajta f1vert??

ááááá, úgy látszik a jövőben csak a sims-el játszhatunk majd...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!