iPon Hírek

Silent Hill-játékot készít Hideo Kojima és Guillermo Del Toro

Dátum | 2014. 08. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Talán a játéktörténelem egyik legcselesebb bejelentéséről van szó. A tegnapi Sony konferencián éppen csak elejtettek pár szót egy P.T. néven futó interaktív előzetesről, melyet már végig lehet vinni PS4-en. A P.T. rövidítés "Playable Teaser"-t takar egyébként, amit természetesen az esetek többségében valamihez szoktak készíteni, nem csak önmagában áll. Nos, a P.T.-t végigjátszva kiderül, hogy valójában az új Silent Hill kedvcsinálóját csináltuk végig, csak éppen most már Silent Hills-nek hívják, így többes számban. Kiderül, hogy a főkaraktert a The Walking Deadből ismert Norman Reedusről mintázták, de már ezelőtt sikerült ledöbbenteni mindenkit azzal, hogy kiírták Hideo Kojima és Guillermo del Toro nevét is. Ezt követően a FOX Engine és a Kojima Productions logók megjelenése már azt is egyértelművé tették, ki fogja fejleszteni az anyagot, és milyen motorra. Kojima az utóbbi években (évtizedben?) többször is hangoztatta, hogy szeretne készíteni egy Silent Hill-játékot, és az is ismert tény, hogy régi és nagyon jó barátok a neves hollywoodi filmrendezővel, Guillermo del Toróval. Azt hiszem ennél komolyabb csapatot el sem lehetne képzelni az egykor szebb napokat látott horrorsorozat feltámasztására. Ha esetleg nem rendelkeztek PS4-gyel, vagy csak egyszerűbbnek tartjátok a YouTube-os megoldást, akkor itt a P.T. végigjátszása, a végén az említett részekkel. Én pedig most kiállok a teraszra és elkezdek sikongatni az örömtől.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Kerty
2014.08.13. 11:23
Toro inkább fókuszáljon a Pacific Rimre!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Fratello Kerty
2014.08.13. 12:19
Arra nincs mit fókuszálnia: szerintem már előre megvan neki fejben a következő öt Pacific Rim mozifilm plusz tévésorozat plusz képregény plusz tematikus park...

Amúgy tényleg úgy tűnik (végre) visszatérnek a fasza túlélőhorrorok Playstationra... (Plusz Fatal Frame/Clocktower HD Collection-t is akarok! )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. dragon83
2014.08.13. 12:27
Évek óta először vagyok izgatott egy Silent Hill (azaz most már Silent HillS ehh) játék miatt. Please don't suck, please don't suck, please don't suck!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.08.13. 12:36
Ámen!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95
2014.08.13. 12:49
Hideo Kojima és Silent Hill ez a konzol egyre jobban tetszik. Csak ne legyen rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dbelam
2014.08.13. 13:17
És nem lehetett találni egy olyan filmet, amiben egy picsa nem sikongatja végig artikulálatlanul? Lehetett volna ez a Half-Life 3 bemutató is, annak is elrontotta volna a hangulatát egy az egyben...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2014.08.13. 18:55
Nem kell ide "don't suck!", mert ahol Kojima neve van, az garancia, életeim! Hatalmas feltámadásnak leszünk szemtanúi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog Shinj...
2014.08.13. 21:55
Ket dologra garancia a neve,rohadt hosszu fejlesztesi ido,es Beyonce kategoriaju nyalveres es dilemmazgatas a fejlesztes alatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2014.08.14. 16:23
Én Silent Hill filmről hallottam, de mindegy. Márpedig azt hogy új SH film készül, és a játék atyjai is közreműködnek, a főszereplő pedig ez a muki lesz a Walking Deadből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!