iPon Hírek

SimCity: Cities of Tomorrow kiegészítő

Dátum | 2013. 09. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Maxis bejelentette a SimCity első nagy kiegészítőjét, a Cities of Tomorrow-t, november 15-ei megjelenéssel PC-re és Mac-re. Az új tartalomnak hála 50 évet ugorhatunk előre a jövőbe, új technológiákkal és urbánus megoldásokkal, továbbra is offline mód nélkül. Ezt azért tettük hozzá, mert a rajongók folyamatosan kérlelik a készítőket, hogy rakjanak offline módot a városépítő szimulátor játékba, már a start óta, de az EA köti az ebet a karóhoz. A másik teljesítetlenül maradó kérésük a nagyobb térképekre vonatkozott. Nos, a Cities of Tomorrow ezen sem változtat, de legalább sokkal nagyobb mértékben terjeszkedhettek felfelé. A kiegészítő hoz be új régiókat, új technológiákat, közlekedési módokat és város specializációkat. Megismerhetitek a gonosz megavállalatot, az OmegaCO-t, akik lefölözéses módszerrel kifosztanak minden természetes erőforrást és szennyezik a környezetet. A vertikális terjeszkedést tényleg nagyon komolyan veszik az új kiegben, úgynevezett MegaTower-eket húzhattok fel, akárcsak a Dredd Bíróban. A szervizrobotokat zöld energia működteti majd. Végül pedig jön újfajta katasztrófa is, ha az eddigiek nem dobták volna fel eléggé a játékot. A SimCity-t több mint 2 millióan játsszák világszerte, árulta el a Maxis. "A holnap városa vajon egy utópia lesz tiszta energiával, vagy egy ipari társadalom, ami a tömeges fogyasztásra épül? A SimCity Cities of Tomorrow-val a játékosok olyan jövőt alkothatnak, amilyet elképzeltek maguknak. Szállítsd Simjeidet MagLev-vel, lásd el városaid fúziós reaktorokkal vagy ár-apály működtetésű generátorokkal, építs egy légióra való drónt, hogy kiszolgálják lakosaidat és a hatalmas MegaTower-eket, amik mellett eltörpülnek a jelen felhőkarcolói!"
Hogy egy kis dícséret is érje az EA-t, mondjuk el, hogy van egy jótékonysági kezdeményezésük is. Létezik egy 8 fontos DLC, mely Vöröskereszt központokat ad a játékhoz. Ezek természeti katasztrófák esetén sürgősségi ellátást nyújtanak a lakosaitoknak. A tartalomban benne van tehát a 'Red Cross Relief Centre' és két jármű, amik járják a várost, hogy azonnal tudjanak reagálni egy meteor becsapódás, földrengés vagy tornándó esetén. A kritikus sérültek így azonnali ellátást kaphatnak a sátrakban. Ha a város rendje helyreállt, a sátrak eltűnnek és kieresztenek 10 egészséges Simet...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. patrik2991
2013.09.21. 11:46
Az utolsó bekezdést nem értem. Miért érdemel ezért dícséretet? A DLC ára megy a vöröskeresztnek vagy mi, mert azért hogy beraknak 1 ilyen épületet azért szerintem nem jár dícséret...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2013.09.21. 12:13
Az is pozitív dolog, ha felhívják erre a figyelmet. Persze ez nekik is előnyös, hiszen így jó színben tudnak feltűnni + reklám, de a kedvezményezett szervezetnek is. Mi meg úgy tudunk jót tenni, hogy közben kapunk is azért valamit. Mindenki örül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DogTheDog
2013.09.21. 12:18
Nemreg adtak a jatekot az uj Grafikus karimmal,igy letoltottem en is.Kicsit sem hasonlit az eddigiekre.Eddig csak szabad jatekban probalgattam,de ez sokkal kevesbe szol az epitgetesrol mint a menedzsmentrol.Szokni kell rendesen.
Elsore meglehetosen kevesnek tunik az epitheto epuletek szama,ez a kuldetesek teljesitesevel novekedik majd?Vagy valami teljesen mas szisztemaja van neki?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. NovaTerra patri...
2013.09.21. 14:14
A vöröskereszt is le van védve, szóval, ha berakják a játékba, akkor fizetnek is érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. taktari
2013.09.21. 14:56
Ez a program a lehuzasok 2013as kiralya. Eladtak elovetelben 80 euro-ert most meg egy even belul jon hozza a kieg gondolom 20euro korul. nah meg a DLC-k. Nagyon rossz iranyba halad a jatekipar. Zero tartalom, gyerekes egyszeruseg. Simcity lakosai LSD hasznalata kozben tanultak a kreszt. A kukasautot, buszt zergek vezetik. Es meg egy halom mas bug. Bar a 0.7es patchel mar kezd alakulni a kozlekedes.
A legfajobb akkor is a terkep merete es a primitiv egyszerusege. Lehuzva ereztem magam 3 nappal a megjelenes utan. De mit is varjak. EA
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lacyc3
2013.09.21. 20:18
@taktari: Én ajándékba kaptam, de így is lehúzásnak érzem. Folyamatos béta teszt megy élesben.. a kiaget adhatnák ingyen is, ránk férne.

Öröm az ürömben, hogy kaptam vele a BF3-at is (legalább bevallották hogy az első hónapokban tényleg szinte játszhatatlan volt a játék), ami meglepően játszhatóra sikerült.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!