iPon Hírek

Sine Mora: Suda51 és a Digital Reality új játéka

Dátum | 2010. 08. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Suda Goichi és a stúdiója (Grasshopper) a magyar veterán fejlesztőcsapattal, a Digital Realityvel együtt készíti új PSN és XBLA játékát, a Sine Morát. Sine Mora annyit tesz latinul, hogy "késedelem nélkül". A szóban forgó játék egy oldalra scrollozós shooter, melyben manipulálhatjuk az időt.


A játékról egyelőre nem nagyon tudunk többet, így azt sem, hogy mikor jelenik meg vagy mennyi lesz az ára. Az viszont bíztató, hogy nem ez lesz az utolsó közös munkája a Digital Realitynek és a Grasshoppernek, több ilyen kisebb játékot is akarnak csinálni. A Grasshopper legutóbbi munkái egyébként mind No More Heroes játékok voltak Wii-re: NMH és NMH2: Desperate Struggle.

A Digital Realitynél jelenleg több kisebb projekt is fut, a Scarabeus: Pearl of Nile múlt hónap végén jött ki, míg az Asteroid Miner szeptemberre várható iPhone-ra és iPod Touch-ra. A két puzzle játékról bővebb információkat a hivatalos honlapon a GAMES fül alatt találtok. Ez nem minden persze, van egy nagyobbacska projektjük is (vagy az is lehet, hogy csak ennyi van bejelentve), ez pedig egy browseres free-to-play MMO játék, a Nadirim, amihez augusztus eleje óta sztori trailer is van (a honlapon megnézhető)...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!