iPon Hírek

Sínekről szárnyakra vált a Train Simulator fejlesztője

Dátum | 2017. 05. 08.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Train Simulatort is készítő Dovetails Games Flight Sim World nevű új játékán dolgozik, mely nemsokára elérhető lesz a Steam Early Access programjában. Az alkotás hivatalosan licencelt repülőgépeket tartalmaz majd és az ígéretek alapján sosem látott realizmust és részleteket kínál a digitális pilótáknak.
A projekt producere, Stephen Hood szerint eljött az új típusú repülőszimulátorok ideje, ahol a középpontban a gépek fizikai minősége és az őket életre keltő repülési modell áll. A játék teljes irányítást ad a felhasználóknak az időjárás, a helyszín és a napszak felett, illetve lehetővé teszi a véletlenszerű események közbeiktatását, egy kis extra kihívás érdekében. A repülőgépek valósághűen reagálnak majd az időjárási viszonyok változásaira, de lesz többjátékos mód és egy profi küldetésszerkesztő is. A Flight Sim World a tervek szerint valamikor májusban lesz elérhető a korai hozzáférés keretében, de a stúdió ezután is folyamatosan adagolja az új elemeket és kiegészítéseket a játékba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. RaimiHS
2017.05.08. 14:22
Ideje lenne valami brutálisan igényeset alakítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. drift3r91
2017.05.08. 14:56
Nincs rá nagy igény, de ez változhat egy minőségi repkeldével.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pdx06
2017.05.08. 15:55
Az XPlane 11 is odaver ha megbolondítjuk Ortho4XP-vel magyarul google earth vagy bing-ről leszedett műholdas textúrákkal, és blu_fx-el. Annál élethűbb szerintem már nem is létezik, de azért kíváncsi vagyok erre is. Lényeg hogy az egész föld benne legyen, legyen a reptéren is élet, és AI Pilóta sem árt néha, ha csak úgy repkedni akarok és nincs kedvem kitaxizni a kifutópályára. Igény természetesen van rá, ezek a játékok mind közösséget alkotnak ugyanúgy mint az EuroTruck, Train és egyéb szimulátorok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pdx06
2017.05.08. 16:00
Különben a Dovetail Games-nek adta át a Microsoft a Train Simulator és a Flight Simulator széria jogait, úgyhogy minőségi terméket várok, már csak azért is mert a mai napig tolják/toljuk a 10 éves Flight Simulator X-et is, ma is megállja a helyét egy kis buherációval.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. potocki
2017.05.08. 22:20
A Train Simulator összes DLC-je jelenleg 4916,42€.

Vajon a Flight Sim World esetében is hasonló árazásra számíthatnak az érdeklődők?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Dav111 potoc...
2017.05.09. 01:45
A Flight Simulator X DLC-i is hasonló áron mennek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!