iPon Hírek

Skype-ot a Nokiákra!

Dátum | 2009. 02. 19.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Közösen jelentette be a Nokia és a Skype a Mobil Világkongresszus alkalmával, hogy partneri együttműködést alakítanak ki annak érdekében, hogy integrálni tudják a Nokia készülékeire a Skype internetes hívási szolgáltatását.

Az Nseries-mobilok lesznek az elsők azon szerencsés új készülékek sorában, amelyeket már felruházzák ezzel az új Skype-funkcionalitással. Közülük is a legelső, "aki" ténylegesen napvilágot lát majd a piacon, az N97-es lesz; ezt majd valamikor a nyár folyamán kaparinthatják kezükbe az érdeklődők.

Hasonlóan az eredeti, számítógépes változathoz, a Nokiás Skype is lehetővé teszi majd a felhasználói számára az ingyenes Skype-to-Skype hívásindítást és -fogadást, akár internet-hotspotokon, akár beépített 3G-adatkapcsolaton keresztül is, és hívhatunk róla természetesen "normál" mobil- és vezetékes számokat is (ezt ugyan már nem ingyen, de elvileg még ezt is olcsón).

Nem hiányozhatnak természetesen az olyan jól megszokott funkciók sem, mint az épp online lévő kapcsolataink listája, valamint a nekik való azonnali üzenetküldés lehetősége. Ami így leírva mind szép és jó - érdeklődve várjuk a munkálatok végtermékeit is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.19. 17:12
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. balintpeti
2009.02.19. 19:35
fring.com innen letöltheto az alkalmazas már regota használom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.02.19. 19:46
Csak mennyi forgalmat generál ez a skype kliens? Ez számomra elég fontos kérdés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!