iPon Hírek

Skyrim Premium Edition

Dátum | 2012. 10. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ügyesen még karácsony előtt, decemberben rukkol elő a Bethesda a Skyrim minden jóval megrakott full extrás Premium kiadásával. A nyálcsorgató dobozka a német amazon.com-on tűnt fel először, és azóta a kiadó is megerősített, hogy valóban lesz új kiadás.

A december 7-én megjelenő Premium Edition 60 Euróért lesz megvásárolható PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. A pakkban benne lesz Tamriel térképe, egy pofás póló az Empire emblémájával, hat képeslap koncepció rajzokkal, és a Hell City című Elder Scrolls regény, amelynek Greg Keyes a szerzője. A PC-s változat bónusz diszket tartalmaz, amelyen háttéranyagok, a fejlesztők által készített dokumentumfilmek, előzetesek különböző segítségek a végigjátszáshoz, öt dal a kísérőzenéből és egy 600 oldalas e-book is található. A kiírás nem említ letölthető kiegészítőket, egyesek szerint azért, mert a Bethesdának problémái vannak azzal kapcsolatban, hogy működésre bírja PS3-on a DLC-ket.

A Skyrim nemrég nyerte el a Golden Joystick Awardot több kategóriában is, ez lett az év játéka és a legjobb RPG is, és a legjobb pillanat díját is elnyerte azzal a jelenettel amelyben Paarthurnaxszal találkozunk a Throat of The World területén. Ha valakinek kimaradt az életéből a játék, és meglepné magát vele, vagy barátait, és nem akarja megvárni a Game of the Year kiadást, amely általában DLC-kel megpakolva érkezik, akkor hajrá. Ráadásul kérdéses, hogy a PS3-as DLC problémák miatt lesz-e egyáltalán GotY kiadás.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. LL
2012.10.30. 15:56
Egy eve jott volna ki ezzel a tartalommal ezt vettem volna, de most nem sok ertelmet latom, mint ahogy akkor a gumisarkanyosnak sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Pelikan86
2012.10.30. 19:05
Egyetértek LL-el!
Mondjuk én remélem lesz Goty kiadás ilyen cucokkal, mert arra pályáznék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.10.30. 19:17
Pelikan86:

Biztos lesz majd Ultra Premium Edition is a DLC-kel es a vegen pedig az Ultra Hyper GOTY Premium Edition,ami talan a teljes jatekot is tartalmazza majd.
Ez utobbi gyanitom erosen limitalt lesz,elvegre is a teljes jatek kiadasa nem igazi Bethesda trademark
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!