iPon Hírek

Skyrim trópusi fazonváltó mod

Dátum | 2013. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Skyrim... csodálatos hófödte hegyvidék, a csúcsok olykor az egekbe érnek, a völgyek pedig buja erdőkbe burkolóznak, vad csapásokkal és sebesen zúgó folyókkal... mindez kopár pusztákkal és csodás városokkal tarkítva, ahol a büszke nordokon arcát csípős északi szél fújja, mindhiába, mert a kemény népek már hozzáeddzőttek. Mindannyian odavagyunk eme varázslatos földért és máig összerezzenünk, ha megszólal a főcímzene. No persze 300+ óra barangolás után már azért kezd kicsit unalmassá válni, nemde? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az egészet lecserélhetnétek, pálmafákra, trópusi madarakra, esőerdőkre, bambuszosokra és tüzes vulkáni területekre? A Skyrimes modder, Soolie klímát átszabó add-onja még az állatokat is kicseréli, a medvék helyett pandák vagy rhino-szerű patások jönnek, a farkasok helyett raptorok, a kardfogúakat pedig normál tigrisek váltják. A trollok helyét a trópusi környezetből elmaradhatatlan majmok veszik át. Változnak a fényhatások, az időjárás, másképp néz ki a víz és az épületeket is módosította a lelkes tartalom gyártó. A Nord romok helyett Ayleid romok tarkítják a tájat, a jeges barlangok pedig most tele vannak zöld mohával. Ha ez még nem lenne elég, még a divat is igazítva lett, a prémruhák a trópusi Skyrimben leopárdbőrből vannak. A trópusi Skyrim gépigénye igencsak megugrik, szóval mielőtt feliratkoznátok rá, olvassátok végig az oldalát!
Most pedig lássuk az új Skyrim szobrot, mely nem kevesebb mint 300 dollárért kapható. A mindenki által ismert alapértelmezett Dovahkiin karakter, aki már minden Skyrim rajongó hátterén megfordult, most elkészült egy hihetetlenül igényes limitált szériás szobor formájában is. Két változat van, az egyiknek egy rövid és egy hosszúkard van a kezében, ebből 1000 darabot csináltak, míg a másik, amiért 330 dollárt is elkérnek, egy tűzlabdát tart a kezében. A tűz belülről meg van világítva, mi több, pulzál, mint az igazi. Ebből mindössze 500 darabot készítettek. A szobrok mindegyike kézzel megmunkált, anyagukat tekintve pedig polystone gumiból vannak. Mindegyik példány számozott és jár hozzá egy származását igazoló eredetdokumentum.
A relikvia megvásárolható a GamingHeads.com-on, további részletek a Bethesda blogon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. Asagrim
2013.03.13. 17:40
Emlékszem mikor még ki se adta a srác és jött chatre visszajelzésért, hogyan hurrogtuk le egyöntetűen az első 2-3 screenshotot látva, hogy nagyon műfajidegen Skyrim tundrájától ez a mod, és nem jósolunk neki nagy jövőt ... hát ez nem jött be!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. tibaimp
2013.03.13. 18:25
Én nem szeretem különösebben ezeket a modokat, mert könnyen szállhat a karakteredet, ugyanis invalid lesz a save-ed, szóval csak óvatosan. Nem szívesen buknám el a 81-es szintű karimat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. gyuszi02
2013.03.13. 22:09
Kb. 5 másodperc másolatot csinálni a mentésről....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. dfsz34
2013.03.13. 22:47
Elképesztő a látványvilág. Ok, hogy Skyrim de miért nem csinálta meg a Bethesda ugyanezt dzsungelben, amit egy srác egymaga összerakott?

Érdemes megfigyelni, hogy az emberek ösztönösen vonzódnak a sok üde zöldhöz ahogy pl egy esőerdő kinéz. Számtalan játék és film használja helyszínnek és valami jó érzést kelt az emberben. Nem csak én vagyok így vele, olvastam már erről, hogy ez ösztön. Meglehet még a majom korból megmaradt ősi vonzódás, de működik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Cooley
2013.03.13. 23:22
Ez ám a "non-lore friendly" mod! Szépnek szép, de semmi köze a játékhoz. Egyike a sok - általam totál feleslegesnek tartott - játékromboló modnak. Mint amikor first person nézetben fénylik a lencse... Azt meg már tudni sem akarom, hogy mennyi vram kell ehhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Asagrim Coole...
2013.03.14. 01:31
Mi is így érveltünk ellene, ráadásul valami okádék ENB-t használt a screenshotjaiban ami szarrá bloomolta az egészet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. TheRealTsL
2013.03.14. 07:43
Mitől lenne játékromboló? Ezt a srác megcsinálta saját ízlése szerint és olyan emberek töltik le, akiknek szintén ilyen az ízlésvilága. Nem kötelez rá se téged, se engem senki, hogy feltegyük.

Miért van az, hogy egy opcionális kiegészítő (legyen az hardver vagy szoftver) azonnal vonzza a sok hatert? Neked nem kell, rendben van. Attól még el lehetne ismerni a belefektetett munkát és dicsérni az eredményt.
De nem, azonnal azzal kell indítani, hogy ez mekkora hülyeség, mert az én személyes preferenciámnak nem felel meg és akkor 100%, hogy a Föld többi lakójának se fog kelleni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Asagrim TheRe...
2013.03.14. 08:13
Ugyanúgy joga van a véleményéhez mint neked a sajátodhoz. Attól hogy kifejti a véleményét hogy szerinte miért nem jó, attól még nem történik semmi.

"De nem, azonnal azzal kell indítani, hogy ez mekkora hülyeség, mert az én személyes preferenciámnak nem felel meg és akkor 100%, hogy a Föld többi lakójának se fog kelleni..."

Ilyet meg nem olvastam sehol, mindenki az egyéni véleményét fejezte ki, amit nem akar másra erőszakolni. Az egyetlen "hater" itt te vagy!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2013.03.14. 09:21
A lencse ahogy fénylik belső nézetben, az tényleg baromság! : )
Mellesleg szerintem arra akart kilyukadni Cooley, hogy egyesek csak negatív kritikát vonultatnak fel, dehát kinek mi tetszik. Mellesleg ő sem utálatoskodik, ő is véleményt közölt.

Én szeretem a modokat hozzá, egyes dolgok szebbre varázsolják a játékot, ha már a Bethesda ilyen rohadt lusta, akkor ez szép dolog. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gbrgraphix
2013.03.14. 14:57
én kipróbáltam, vicces, főleg amikor npc-k hidegről panaszkodnak. Ebben a formában tényleg nincs sok értelme, de lehetne belőle valami földalatti oázist, vagy új földrészt gyártani sok macskával. Akkor még loret sem bántaná annyira.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim gbrgr...
2013.03.14. 15:39
Kifekszel bikinibe egy napszemcsivel, random NPC: "Ysmir's beard, you're going to freeze to death!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pisztoly
2013.03.14. 20:31
na csőőő, jöttem én is héterkedni! hát ez hányás. nekem pont a jó kis realisztikus és nyomasztó fílingje jött be a skyrim-nek, nem ez a tropikál bícs szánsájn havaj szarság... borzalmas. úgy b@ssza szét az egész jellemét ahogy illik! na csőő!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2013.03.15. 10:02
Akkor mar egy Khajiit kihalastol valo megmentoakcios TES VI - Elsweyr kene.

"A Khajiit fajt a kihalas fenyegeti, sokan utaljak oket, es sokan szeretnek Cyrodiil -t e faj nelkul tudni. Banditak, a Skyrim -i Stormcloak -ok, sott meg az Imperialis katonak soraibol is sokan tamadjak oket faji mivoltjuk miatt. Sokan hiszik, hogy ez a faj csak Skooma -kat es "Hold Cukrokat" arusitanak, es nincs hasznuk e vilagban."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2013.03.15. 10:25
"Rabszolgasorsba kerultel a Khajiit -ok koze. Mivel a rabszolgasag alatt sok Khajiit -tal megismerkedtel, es kiismerted igazi valojukat, elhatarozod, hogy segitessz nekik fajuk kihalasanak megakadalyozasaban. A legtobb amit elsokent tehetsz, hogy felszabaditod azt a kis rabszolga csoportot, kikkel szenvedeseket eltel at. Elkezdodik egy kisebb csata es egyre tobb Khajiit -nak lesz batorsaga e nyomor eluzesehez. Eleinte te is uldozott vagy, de minel tobb tapasztalatot szerzel a harcok soran, talan egyszer uldozove valhatsz."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!