iPon Hírek

Sleeping Dogs: Definitive Edition bejelentés

Dátum | 2014. 08. 08.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Tegnapelőtt adtuk hírül, hogy érkezik a Sleeping Dogs: Definitive Edition, de konkrétumokkal még nem szolgálhattunk. Most viszont megtörtént a hivatalos bejelentés, úgyhogy következzenek a tények! A Square Enix és a fejlesztő United Front Games örömmel tudatta a rajongókkal, hogy október 10-től kereshetjük a Definitive Editiont a boltok polcain. A játék újrakevert változata 1080p-s felbontásban fog futni, valamint az összes (24 darab!) DLC-t tartalmazza majd. "Az eredeti fejlesztőcsapat számára izgalmas lehetőség volt újra elmerülni abban a játékban, amit ennyire szerettünk. A régi és új rajongóknak egyaránt rengeteg okot adunk rá, hogy beszerezzék a játékot, például sikerült szintet lépnünk a felbontással kapcsolatban, így 1080p-ben fut majd a játék. Hallgattunk a rajongókra: hangoltunk a játékmeneten, hozzáadtunk Hong Kong atmoszférájához, még élethűbbre varázsoltuk a hangokat, és a látványon is finomítottunk, ami sokkal jobb, mint az előző konzolgeneráción volt." - meséli Dan Sochan, a United Front Games másodproducere. A bejelentéssel kapcsolatban megszólalt Jon Brooke, a Square Enix Europe alelnöke is: "A Sleeping Dogs nagy siker volt, az újgenerációs konzolokra való kiadása pedig egy könnyű döntés. A felújított látvány és az összes letölthető tartalom teszi ezt egy igazi végleges kiadássá (Definitive Edition jelentése)." Az örömhír mellé egy trailert és pár képet is kaptunk, viszont a kedvcsináló érthetetlen módon egy korábbi élőszereplős reklám újravágott változata, úgyhogy tényleges játékmenet videó egyelőre nincs. Sebaj, addig is érdemes elolvasni Sleeping Dogs tesztünket, ismétlésképp, aztán remélhetőleg nemsokára hasonlítgathatjuk az új játékot a maxra húzott PC-s verzióval. Kíváncsiak vagyunk, hogy történt-e valami változás. Főleg azért érdekes ez, mert a Definitive Edition PS4 és Xbox One mellett PC-re is érkezik.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Kerty
2014.08.08. 20:25
azért kiadják pc-re hogy azthigyjék érdemi fejlesztés ment végbe hajrá next gen újfent
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95 Kerty
2014.08.08. 21:04
A végén még kiderül, hogy a PC-s új verzió rondább az előzőnél és lassabban fut. És az a legszomorúbb, hogy ez nem csak vicc, de jó eséllyel realitássá válik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nedcoleman
2014.08.09. 19:11
Addig kell kitolniuk az összes előző generációs open world játékot az új generációra míg meg nem érkezik a GTA... Aztán bajban lesznek szerintem egy darabig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.08.11. 08:34
Kb annyi különbség lesz, mint a Tomb Raider esetében. A főszereplő újraalkotott arcot kap.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nedcoleman
2014.08.12. 14:40
Inkább adnák ki a Red Dead Redemptiont feljavítva....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!