iPon Hírek

SOE MMO hírcsokor

Dátum | 2014. 01. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment rengeteg új hírrel szolgált, főként MMO-téren. Kezdjük a rosszakkal: a Vanguard: Saga of Heroes, a Wizardry Online, a Free Realms és a Clone Wars Adventures MMO-kat be fogják zárni, mivel túl kevés a játékos ahhoz, hogy ezeket fenn tudják tartani. A Vanguard már hosszú ideje veszteséges, John Smedley a SOE elnöke Twitteren elmondta, hogy a cégnek eddig nem volt szíve, hogy ezt a játékosokkal is közölje. A Free Realms azért fog bezárni, mert a SOE nem akar többé gyerekeknek készült játékokkal foglalkozni: nem kifizetődő, és menedzselni is nehéz, mert a kiskorú játékosok nagyon gonoszak tudnak lenni egymáshoz. A Free Realms és a Clone Wars Adventures márciusban zár be, a Vanguard és a Wizardry július végén. Most jöjjenek a jó hírek: Smedley megerősítette, hogy az EverQuest Next PlayStation 4-en is meg fog jelenni. A Planetside 2 is jön PS4-re, ennek megjelenése az idei év első felében várható. A SOE dolgozik egy új MMO-n is, melyet eddig még nem jelentettek be. Egy vadonatúj címről van szó, olyasmiről, aminek a régi Star Wars Galaxies játékosok nagyon fognak örülni. Ezek szerint egy új, nem licencelt világban játszódó, a játékosoknak nagy szabadságot adó sandbox sci-fire számíthatunk. Kíváncsian várjuk, mi lesz ez. Smedley a Legends of Norrath című EverQuest kártyajáték lehetséges megújulásáról is beszélt. Az ötlet onnan jött, hogy látták, mennyire népszerű a Blizzard gyűjtögetős kártyajátéka, a HearthStone, és úgy gondolták, hogy ideje a LoN-t újabb szintre emelni. Az EverQuest és az EverQuest 2 sok újdonsággal lesz gazdagabb az idén, erről részletesebben korábbi hírünkben már olvashattatok. Smedley megígérte, hogy a rajongók kérésének engedve ezentúl nagyobb méretű kiegészítőkkel fognak előrukkolni. A végére maradt a legnagyobb hír: bejelentették az All Access tervezetet, melynek lényege, hogy egyetlen, 14,9 dolláros havi előfizetési díjért minden SOE játékkal játszhatunk, és ebbe már az új Everquest Next és az EverQuest Landmark is beletartozik. A dolog április 2-tól lép életbe, a meglévő előfizetők automatikusan részeseivé válnak az All Accessnek. Alant az EQNext karaktereivel és tájaival ismerkedhet meg, aki még nem látta volna őket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. wishformor...
2014.01.27. 17:16
"Most jöjjenek a jó hírek: Smedley megerősítette, hogy az EverQuest Next PlayStation 4-en is meg fog jelenni."
Ez nen jo hir, egyatalan. Sajnos most kerult le a listamrol ez a jatek is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. croix
2014.01.27. 18:29
Én már lassan 1,5 éve a Phantasy Star Online 2 EU és NA megjelenésére várok, de sehol semmi hír. >.<"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2014.01.27. 19:06
Kár a wizardy online-ért. Annyi lehetőség lett volna benne. Imádtam vele játszani (pláne egyedül ami csak még extra nehézzé tette). Nagyon komoly pánikhangulata volt a játékosnak ha veszélyes helyre tévedt... ha meghaltál jött a szellemvilág.. (feltámasztás egyre többe került ahogy erősödtél), majd ha ott is meghaltál... törlődött a karakter. Durva volt a városokban ellátogatni a táblához és megnézni hányan haltak meg tegnap...

Ez az All Access meg egy elég bátorító kezdeményezés. Elkezded befizetni és ha beleunsz estére akkor jöhet valami más ugyanazért a pénzért..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Leon121
2014.01.27. 20:20
Igazából az All-Access már nem újdonság, évek óta létezik, változó, hogy melyik SOE MMO-kra vonatkozóan (EQ1-2, SWG, Vanguard stb volt benne régebben). Most ha jól értem, annyi történik inkább, hogy csökken az ára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Trolltaxi
2014.01.28. 15:51
Kíváncsi leszek a Planetside 2 PS4-es fogadtatására. Csak kár, hogy nem lesz cross-platform a megoldás, imádnám halomra lőni a kontrollerrel FPS-t vezérelni próbáló szerencsétleneket... (bár légiharcban szól mellettük néhány érv)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tamaspolga... Leon1...
2014.01.28. 16:07
ja, régen 20 vagy 25 dodó volt az all access.

kár a vanguardért is, ha rendesen megcsinálják, az lehetett volna az eq3.
a wizardry japánban is leáll, vagy csak a soe-s szerverek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Whysper
2014.01.28. 16:42
De ez mi ez vagy fél éves videó!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!