iPon Hírek

Sokak számára hoz ICS frissítést a tavasz

Dátum | 2012. 02. 13.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Tavasz első hónapjában, márciusban rengeteg HTC fogja megkapni a Google operációs rendszerének legfrissebb kiadását, de néhány Samsunggal is számolni kell a jelenlegi információk alapján. Persze azt nem tudni, hogy a többi gyártó hogyan áll ezzel a témakörrel, de többen csak a második negyedévre tervezik az első frissítéseket.

A taiwani gyártó szép listát publikált a hivatalos Facebook oldalán, amiben pontosította a várható Ice Cream Sandwich érkezésének dátumát, bár egyelőre csak a legközelebbi készülékekre vonatkozóan. Ezek mind a Sensation termékcsalád tagjai lesznek; első körben a HTC Sensation, HTC Sensation 4G és HTC Sensation XE kap frissítést, majd röviddel utánuk a HTC Sensation XL is "szintet lép". A többi okostelefonjuk, így a HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S és a HTC Desire HD csak valamikor a későbbiekben számíthat erre a kitüntetésre, ezzel a lépéssel vélhetően szeretnék kiemelni a Sensation szériát, hiszen a listát figyelembe véve semmilyen egyéb logika nem ad erre okot.


A Samsung a Galaxy S II-vel és a Galaxy Note-tal kapcsolatban tett említést a márciusi jégkrém szendvics esélyéről. A jelenlegi zászlóshajó esetében március elején várható az Android 4.0 érkezése, míg a nagyméretű Note valamikor ezt követően csatlakozhat hozzá, de ebben az esetben nem jelentették ki biztosan a márciust. Ezeket az információkat elsőként az orosz Eldar Murtazin közölte szokásához híven twitterbejegyzéseken keresztül.

Kíváncsian várjuk, hogy a többi gyártó miként reagál ezekre a bejelentésekre, reméljük a Sony (Ericsson) berkeiben is több jelentkező akad majd. Sajnos az LG feltehetően nem tudja tartani ezt a tempót. Meg kell még jegyezni, hogy ezeket a dátumokat senki ne vegye biztosra, hiszen a frissítések megjelenését követően csak a független készülékek kapják meg első kézből a szoftvert és ezek sem azonnal, a terhelés elosztása miatt, a hálózatfüggő eszközök esetében pedig még a szolgáltató is kezelésbe veszi a rendszert, mielőtt közvetíti a telefonok felé.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. JackFeryll
2012.02.13. 11:20
Csak én olvastam THC-nek ? A sütivel még stimmelt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DemonDani
2012.02.13. 12:33
@JackFeryll
lehet segítséget kéne kérned ;D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sipikee
2012.02.13. 14:06
JackFeryll: nagyon adom : DD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. freyr
2012.02.13. 20:53
Miért kell zárójelbe tenni az Ericssont, ha már piacon lévő telefonokról írunk? A régi Ericssonok elé se írjuk zárójelbe, hogy Sony...
Egyébként remélem ők is kiadják mihamarabb a tavalyi Xperia-kra, már nagyon várós az ICS, remélhetőleg több optimalizációt hoz multitasking téren is, mert most vannak gondok sok program egyidejű futtatása közben. Igaz ebben egyáltalán nem jeleskedik az Android (remélhetőleg csak még nem, mert hülye ötlet RAM-növeléssel megpróbálni megoldani szoftveres problémát).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!