iPon Hírek

Sokféle tokkal és egyéb kiegészítőkkel jön a Galaxy Note7

Dátum | 2016. 08. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung szerencsére nemcsak a Galaxy Note7 tervezésére szánt sok időt és energiát, hanem arra is, hogy a prémium termékhez prémium kiegészítők szülessenek. A Galaxy Note7 mellé a vállalat kínál majd egy sor tokot és egyéb védelmi megoldást, fizikai billentyűzetet, variálható lencsetagot, külső akkumulátorokat és egyebeket is. Elsőként vizsgáljuk meg, hogy milyen tokok közül válogathatnak majd a vásárlók, ezekből ugyanis szép számmal akad. A legalapabb eszköz egy olyan felpattintható hátlap lesz, ami teljesen átlátszó, így igazából nem fogja eltakarni az okostelefon idomait, de mégis megóvja majd a fémből készült keretet és a hajlított Gorilla Glass 5 üveggel burkolt hátlapot a közvetlen fizikai behatásoktól. Ez a Clear Cover néven érkezik, és lesz egy hasonló felépítésű társa, a Leather Cover, ami a nevéből következően már nem átlátszó, hanem bőrből készült, de ugyanúgy csak a hátlap és a keret védelmére szolgál. Ezek mellett jön majd jól az a kiegészítő, ami az előlapot hivatott óvni: a Screen Protector egy olyan vékony réteg, ami lefedi szinte az egész frontját a Galaxy Note7-nek. A Samsung elmondása szerint ez nemcsak a karcok ellen véd, hanem a kijelző színvilágának degradálódását is megakadályozza, és az erős napsütés hőjétől is megóvja valamennyire a panelt.
Leather CoverClear Cover
A teljes védelmet nyújtó tokokból három különböző kivitelű érkezik. Ilyen téren a legegyszerűbb felépítésű a Clear View Cover lesz. Ez körül öleli már az okostelefont, de egy pillanatig sem rejti el annak vonalait, ugyanis nagymértékben áttetsző anyagból készült. Mivel nem átlátszó, különböző árnyalatúra festett változatokban (szürke, sárga, kék, arany) lehet majd megkapni. Ezen keresztül gondtalanul lehet majd használni a telefont. A LED View Cover már nemcsak betakarja, hanem el is rejti a kíváncsi szemek elől az egész Galaxy Note7-et. Itt minden történésről a fedőlapba integrált LED-ek fognak értesítéssel szolgálni, és érdekesség, hogy ezen keresztül interakcióba is lehet lépni a mobillal, szóval a tok felületén megjelenő ikonokat meg is lehet érinteni, így lehet hívást fogadni, vagy szundit nyomni ébresztéskor. Ez a kiegészítő fekete, arany és kék színben is meg fog jelenni. Az S View Standing Cover egy kis ablakot hagy szabadon az okostelefon használatára, szóval ha valami történik a mobilon, akkor ezen keresztül lehet majd menedzselni az értesítést vagy egyebet. Ebben az a különlegesség, hogy néhány mozdulattal állvánnyá lehet alakítani, így az asztalra letett eszközön gondtalanul lehet élvezni a multimédiás tartalmakat.
Clear View Cover
LED View Cover
S View Standing Cover
A tokoknál sokkal izgalmasabb kiegészítő a Keyboard Cover. Ez egy olyan fizikai gombsor, amit a telefon alsó felére lehet majd csatolni, és BlackBerry-szerűvé varázsolja a Galaxy Note7-et. A nyomógomb segítségével a felhasználók határozottabban, magabiztosabban manőverezhetnek majd a karakterek között, pontosabban tudnak így megírni mindent a készüléken. A billentyűhuszárok után a fotómániások is kapnak egy érdekes kiegészítőt a Lens Cover alakjában. A Lens Cover egy különleges hátlapot és egy olyan objektívet foglal magában, ami a főkamera elé passzol majd, a tok a lencse csatlakoztatására szolgál. A Samsung által készített optika két tagból épül fel, az alapot jelentő egységgel 108 fokos látószög érhető el, a Telephoto lensszel pedig 16-szoros közelítést kapnak a felhasználók.
Keyboard Cover
Lens Cover
A Samsung azokra is gondol, akik szűkösnek találják a Galaxy Note7 3500 mAh-s beépített akkumulátorát, és szeretnék valamilyen módon fentebb tornászni az üzemidőt. Nekik lesz jó alternatív a Power Backpack, ami az eszköz hátára csatlakozik majd fel, és egy 3100 mAh kapacitású telepet rejt magában. A Power Backpack úgy lett kialakítva, hogy jó fogást biztosítson, és természetesen vízálló legyen, mint maga az okostelefon is, ami IP68 előírásnak felel meg. Még akár tölteni is lehet majd ezt nedves környezetben. Az igazi világjárók pedig a Samsung Battery Packot vehetik majd örömmel a Galaxy Note7 mellé, ami lényegében csak egy mezei külső akkumulátor, szóval más okostelefonnal is használatba vehető igény esetén. A kiváló minőségű burkolattal ellátott eszköz hasonló dizájnt kapott, mint a Galaxy Note7, az eleje és a hátulja is ugyanolyan módon lett lekerekítve, mint a szóban forgó okostelefon elő- és hátlapja. Ez a telep 10200 mAh-nyi tartalékot rejt, szóval legalább kétszer teljesen fel lehet vele tölteni a mobilt.
Power BackpackBattery Pack
A Samsung kiemelte az S Pent is a tartozékok között. A 4096 nyomásszint megkülönböztetésére alkalmas érintőceruza elérhető fekete, ezüst, arany és kék színben is. Mivel szerepel a megvásárolható tartozékok között, könnyen hozzájuthat majd a felhasználó egy újhoz, ha elhagyja a sajátját, vagy egész egyszerűen csak egy másik színben vágyik rá. Végül a sort két különböző USB átalakító zárja, amire azért lehet szükség, mert a Samsung a Galaxy Note7 esetében már a C-típusú csatlakozót használja. Az egyik átalakítóval teljes értékű USB-ből lehet C-típusút varázsolni, a másikkal pedig Micro-USB-ből.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. djalienecs...
2016.08.08. 12:49
Ez mekkora lopás már. Hihetetlen, hogy a HTC ezeket a brutál jó, egyedi kiegészítőit sem képes megtartani. (Vagy remélem, h nagyon sokat fizetett a Samsung nekik.) Ice View-ből Clear View , Dot View-ból meg LED View ... háát persze. -_-'
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!