iPon Hírek

Sokszínű Western Digital külső merevlemezek

Dátum | 2008. 04. 11.
Szerző | Freeman07
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Western Digital új színekkel bővítette a My Passport Essential hordozható merevlemez-családját.

A stílusos kinézetű tárolóegységek mostmár tizenegy különböző színben érhetők el: a feketétől kezdve a kéken keresztül a egészen a vörösig. A sorozat eddig csak fekete és fehér színben volt megvásárolható, mostmár azonban narancs, sárga, kék, ibolya, meggyvörös, ultra mentol, valódi vörös, esőcsepp-kék és rózsaszín színekben is kaphatók. A mentol és esőcsepp-kék színek vélhetően valami újítások a Western Digital marketing osztályától, mivel ilyenek hivatalosan eddig nem léteztek.


A vékony egységek mindegyike USB 2.0-ás interfésszel rendelkezik. Külön tápellátást nem igényel, csak az USB-porton keresztül táplálja magát (ha ez valamilyen oknál fogva nem működik, akkor használható a külön csomagolt tápkábel is). Együttműködik Windows és Macintosh számítógépekkel is. Windows operációs rendszer használata esetén a merevlemezre feltelepített Google-szoftverekkel lehet kezelni a fotókat, keresni a háttértáron vagy az interneten.

A My Passport Essential meghajtók 120, 160, 250 és 320 GB-os kapacitással vásárolhatók meg, a 320-as példány 180 dollárba, a 250-es 150 dollárba, a 160-as pedig 120 dollárba kerül. A 120 GB-os változat áráról nincs információnk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.29. 23:50
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!