iPon Hírek

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

Dátum | 2010. 02. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A SEGA bejelentette a legújabb Sonic játékot PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, amely várhatóan nyáron válik letölthetővé az egyes platformok belső disztribúciós hálózatáról.

A Sonic 4 a hivatalos neve a korábban "Project Needlemouse"-ként számon tartott játéknak, ezzel a SEGA megpróbálja újraindítani a sorozatot, az elfuserált 3D-s süni helyett visszatér 2D-be, csak ezúttal már szép HD felbontással. Ken Balugh elmondása szerint ez a cím a Megadrive-os Sonic & Knuckles folytatása lesz, melyben Sonicnak van követő támadása is a szokásos forgó vágta és egyebek mellett.

A játék 1080p-ben fut majd PS3-on és Xbox 360-on illetve 480p-ben Wii-n, ahol természetesen kihasználja majd a mozgásérzékelős kontroller adta lehetőséget. PS3-asoknak jó hír, hogy a Sixaxis-ban rejtőző érzékelőt is megdolgoztatja majd az új Sonic. Már csak az szorul magyarázatra, hogy mit jelent az 'Episode 1' kitétel a címben, de Balugh ez is elmondta: "Amikor a SEGA kiadta a Sonic 3-at, az az első része volt egy történetnek, melynek a konklúziója a Sonic&Knuckles-ben csúcsosodott ki. Ebben a szellemben, a Sonic the Hedgehog 4 egy nagyobb történet lesz, melynek ez lesz az első fejezete.".

A SEGA nemrég azt is felfedte, hogy a Sonic 4-ben a címszereplő lesz az egyetlen játszható karakter.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Benny
2010.02.05. 16:29
juhéé A segamegadrive 1ik legjobb játéka volt. zsíros
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. yeezs
2010.02.08. 06:35
Sőt, Dreamcast-on a Sonic Adventures is hozta azt a szintet amit elvárunk egy Sonic játéktól
Remélem ez az új rész is velük egy lapon lesz említhető.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!