iPon Hírek

Sony: Bővül a PSN

Dátum | 2010. 01. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony Computer Entertainment elnöke, Kaz Hirai bejelentette a PlayStation Network bővítésével kapcsolatos legújabb terveket, melyek szerint hamarosan másfajta termékek is megjelennek majd a hálózaton.

A Las Vegasban folyó CES-en tett nyilatkozatában Hirai elmondta, hogy elsőként olyan termékek jelennének meg PSN lehetőséggel, mint a Bravia tévék, Blu-ray lejátszók, VAIO-k és cég által gyártott Windows-os PC-k. A végső cél az, hogy egységes login és virtuális pénztárca tartozzon majd az összes platformhoz. Ez alatt az értendő, hogy a PSN ID megfelel majd egy interneteléréssel rendelkező Bravia TV hálózati azonosítójának is és fordítva.

Ahhoz, hogy ezt az izgalmas új projektet tovább vigye, a cég nyitott egy új divíziót, a Sony Network Entertainment-et, melynek elnöke Hirai lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. YuGabe
2010.01.07. 16:46
Hát, ha ötlet van is mögötte, értelme mi akar lenni???
És úgy egyáltalán, mi értelme van loginolni egy Blu-Ray lejátszóba vagy egy TV-be? Vagy ha van is, akkor mi a különbség egy anoním login és egy nem anoním login közt? Lehet, hogy van értelme, de én nem látom. Szerintem csak gyorsan kitaláltak valamit, hogy a CES-en elő tudják adni magukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2010.01.07. 22:57
Például streamelt filmeket nézni, hm?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!