iPon Hírek

Sony Ericsson LT28 a csúcsra?

Dátum | 2011. 12. 19.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Sony, illetve egyelőre még Sony Ericsson termékpalettájának egy újabb példánya bukkant fel, ami a neve alapján egy csúcskészülék lehet, de a jelenleg ismert specifikációiban ez nem mutatkozik meg egyértelműen. Az eszköz a kötelező Bluetooth ellenőrzésen bukott le.

A japán-svéd gyártó neve alatt talán ez lesz az utolsó megjelenő készülék, ugyanis hamarosan már csak a japán Sony márkajelzéssel érkeznek a legújabb modellek. A jelenleg ismert legerősebb készülőben lévő okostelefon az arc HD, aminek a fejlesztési kódneve az LT26i, vagyis a most felröppent pletyka egy komolyabb konstrukció lehet. Az LT28-cal kapcsolatban egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a kijelző is és a felhasznált központi egység is egyezik a februárban érkező arc HD-val, vagyis egy 4,3 hüvelykes átmérőjű 720 x 1280 pixeles kijelzőt, és egy Qualcomm MSM8x60 System-on-Chipet kapunk, ami két darab 1,5 GHz-en üzemelő maggal rendelkezik majd, mellette pedig egy Adreno 220 grafikus magot tartalmaz, valamint 1 GB rendszermemóriát.

illusztráció, hivatalos képek még nincsen
Az LT28 egyelőre az Aoba fantázianévre hallgat, de szinte biztos, hogy nem ilyen néven kerül majd a boltok polcaira. Megjelenési dátuma nem ismert, de feltételezhetően az AT&T kínálatában bukkanhat fel elsőként, árával kapcsolatban szintén nincs információ. Az Android 2.3.7 társaságában érkezik, és borítékolható, hogy lesz rá Ice Cream Sandwich frissítés a megjelenést követően.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Akos93
2011.12.19. 21:04
Elfogadnám!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. north8
2011.12.19. 21:46
Nem tűnik rossznak...egy tesztet megérne a kicsike...márha egyáltalán ez nem valami ,,fake" kép...Arc S-em van és attól is el vagyok varázsolva...még....!!!
Tudom ez a kép illusztráció...de azért elgondolkodtató...arra azért kíváncsi lennék ez itt a képen vajon milyen oprendszer lehet, mert az ikonok stílusából ítélve nem Android az biztos...meg egy prototípus telefonon miért is orosz nyelven vannak a feliratok??? A logikus a japán vagy az angol lenne, esetleg svéd..de orosz???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. TheRealTsL
2011.12.19. 23:48
Gondolom orosz SE rajongó grafikus dobta össze otthon. Mint olvasható, nincs hivatalos kép, tehát ez se az.
2.3.7 viszont elég érdekes adat. SE telókra hivatalosan 2.3.4 érhető csak el és nem is igazán lehet olyanról hallani, hogy a közeljövőben lenne ilyen upgrade. Elég légből kapott információnak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DemonDani
2011.12.20. 08:29
@TheRealTsL

arc HD meg 2.3.5öt emleget, ami még érdekesebb lenne, mivel még csak nem is friss, nehéz ezekből komoly következtetést levonni, a lényeg h valszeg nem gyárilag 4.0 csak később kapja, hiába kell még rá várni h megjelenjen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mezarius
2011.12.21. 16:42
anyám 10 Kg-os P3-asa még fele ennyit se tud nem hogy többet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hangszoros
2011.12.24. 11:14
Hát én nem vennék nemcsak azért, mert nincs normális márkaszerviz ( a mindent csináló panaszáradatoson kívül), márkabolt, hanem ezért: 2008-ban vettem 3 Sony Ericson telefont. Egy percig nem tudták amiért vettem. -Egyet 3 napos csere helyett el is sikkasztott vev. szolg. se telefon se pénz!) Lettek egyéb kárjaim is. Szét görcsölöm magam, hogy adják vissza a pénzem. Hazug maileken kívül semmi érdemit nem kaptam. Van valakinek ötlete azonkívül, hogy soha többé egy forintot se Nekik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!