iPon Hírek

Sony UK: Megtelik a polc Vita játékokkal

Dátum | 2013. 03. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony UK menedzser igazgatója, Fergal Gara azt ígérte a brit játékosoknak, hogy még az idén megtölthetik a polcukat PS Vitás játékokkal. Mindez egy interjúban hangzott el, melyben a vezető azt is elismerte, hogy a kézikonzol eddigi szoftverfelhozatala az utóbbi időben kissé karcsú volt.

Az MCV tett rá célzást, hogy üres a polc, amire Gara azt válaszolta: "Talán üres ha azt nézzük mit jelentettek be, de bízhatunk benne, hogy nem marad az!" A játékgép eladásai nagyon pozitívan alakultak az Egyesült Királyságban karácsonykor (hiába festették az ördögöt a falra, hogy nem így lesz), így reménykedhetünk benne, hogy a több eladott hardver több szoftvert is jelent majd. A PS3-as Move-ra megálmodott Wonderbook, ami nem mellesleg magyar nyelven is megjelent, a várt alatt teljesített eladásokban, de Gara azért azzal is meg volt elégedve. Az alacsony számok ebben az esetben arra is visszavezethetőek, hogy akinek nem volt Move-ja, vagy még PS3-ja se, annak az egész egyben borzasztóan drága volt már. Visszatérve a PS Vitára, a mi véleményünk szerint életképes a konzol hosszabb távon is, mert hiába lesznek a telefonok erősebbek talán már 1 év múlva is, akkor sem lesznek játékgépek ilyen irányítási funkciókkal, rendszerrel, közösségi és cross-platform lehetőségekkel, nem beszélve a komolyabb, HC, illetve Vitára szabott játékokról.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. shaddam
2013.03.10. 21:45
A 16 gigás kártyám már most tele. Minőség >mennyiség No azért egy infamousnek vagy god of warnak örülnék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Enno
2013.03.11. 10:08
Én egy kedvezőbb árfekvésű vitának örülnék, jappóknál azt hiszem már olcsóbb, de még úgyis drága lesz itt. ha lemenne 37tájékára lehet vennék 1et. de amennyi most, akkor már inkább PS3at veszek.
Mondjuk úgyis csak Mortáloznék rajta így a sok játék nem annyira érintene
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csigabigaf
2013.03.11. 11:34
A gép árával semmi gond, a memkártyák árával van, rohadtul, amikor ennyire PSNre vagyunk utalva (még csak nem is a magyarra) akkor a kissebb kártyák kevesek.
Én is 16os kártyán vagyok és kb a PSN+ megtöltötte. Nem is veszek újat amig be nem jelentenek egy 64gb-set.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR
2013.03.11. 19:15
Mindenki a Vita árára panaszkodik, de mégis mennyiért adják, 500 forintért? A wifi-s verzió ~56 ezerért egyáltalán nem lenne sok, ha lenne rá sok játék, ami jelenleg tényleg a Vita legnagyobb baja.
Esetleg még 50-re lemehetne, de 37 tájékára? Persze nem lenne rossz, de az sem, ha egy csúcskategóriás telefon 50 ezerbe kerülne csak, de nem annyiba kerül, ezzel hülyeség foglalkozni.
Ami még probléma, hogy nem elég megvenni az alapgépet, hanem kell hozzá memókártya, amit viszont tényleg adhatnának vagy féláron, meg még tok sem árt hozzá, és akkor így még tényleg drága.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!