iPon Hírek

Sony VAIO LT és VAIO LT HD

Dátum | 2007. 08. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Sony legújabb terméke tulajdonképpen egy multimédiás központnak fogható fel, a készülék használható számítógépként és HDTV-ként egyaránt. A Sony VAIO LT egy rendkívül sokoldalú multimédiás eszköz, ám a sokoldalúságnak természetesen ebben az esetben is ára van: a készülék legolcsóbb változatáért körülbelül 1900 dollárt kell majd a boltban hagynia a vásárlónak.


A Sony VAIO LT kétféle változatban lesz elérhető a piacon, az egyik a sima VAIO LT, míg a másik készülék a VAIO LT HD. Mindkét változat 22 colos WSXGA+-os LCD kijelzővel büszkélkedik, amely rendelkezik XBRITE-HiColor LCD technológiával is, a készülékek ezen kívül 1,3 Megapixeles webkamerával is fel vannak szerelve. A processzor szerepét Core 2 Duo egység tölti be (pontos típussal kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ), a rendszerben 2 GB memória, CableCard slot, valamint 802.11n szabványú WiFi adapter is helyet kapott.

A VAIO LT HD modellhez a Sony biztosít Blu-ray optikai meghajtót, valamint Windows Vista Ultimate operációs rendszert a Vista Home Premium helyett. A Sony tervei szerint mindkét újdonság októberben kerül a boltok polcaira. A "sima" LT modell ára 1900 dollártól kezdődik majd, az LT HD változatért 1000 dollárral többet, vagyis 2900 amerikai dollárt kérnek. Összehasonlításképpen az Apple 20 colos iMac-je 1199 dollárba, a 24 colos alap modell 1799 dollárba, míg 24 colos csúcsmodell 2299 dollárba kerül.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.08.28. 12:52
A Sony legújabb terméke tulajdonképpen egy multimédiás központnak fogható fel, a készülék használható számítógépként és HDTV-ként egyaránt. A Sony VAIO LT egy rendkívül ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!