iPon Hírek

Sört hűtő Bluetooth-os hangfal a Kubetól!

Dátum | 2015. 01. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A kickstarteres projektek közül korábban a Coolest Cooler elég nagy sikert aratott: a szóban forgó termék egy sör tárolására alkalmas hűtőt és egy Bluetooth kapcsolatot használó hangszórót ötvözött. Az elképzelés annyira tetszett a támogatóknak, hogy végül több, mint 13 millió dollárt dobtak rá össze. Valószínűleg ezt a sikert látva gondolta úgy a Kube Sound, hogy érdemes lenne előrukkolni egy hasonló, de minden tekintetben jobb termékkel, így elkészült a Kube, ami tényleg komolyabb paraméterekkel rendelkezik, mint riválisa.
A jelenlegi információk szerint a hűtő belsejében két tálca sör, vagy hat üveg pezsgő fér el – ennél talán egzaktabb meghatározás, hogy a termék belsejének űrtartalma 37,5 liter. A Kube elektromos hálózatról, illetve akkumulátorról egyaránt működik – utóbbi esetben nagyjából 20 órányi üzemidőre számíthatunk. A Kube Bluetooth kapcsolaton keresztül fogadja a zenéket, de vonalszintű bemenet is van rajta, sőt, az akkumulátoros USB-s eszközök töltésére is képes.
A CES alkalmával bemutatott példány a CNET információi szerint 27 kilogrammos volt, de a végleges változat már csak 13,6 kilogrammot fog nyomni a mérlegen. Ez persze még mindig nem kevés – főleg, hogy ebben az adatban nincs benne a hűtendő ital tömege. A Kube kerti összejövetelek alkalmával így is remek kiegészítő lehet, hiszen az információk szerint elég ütőképes audió rendszert kapott, igaz, ennek pontos paramétereiről nem adott tájékoztatást a Kube Sound, így csak a show látogatóitól származó beszámolókra alapozhatunk. A "tesztelők" szerint a Kube háza háromutas audió rendszert rejt, ami meglehetősen erősen szól.
A dolgok jelenlegi állása szerint az 1099 dolláros "sörhűtő" áprilisban vagy májusban kerül az üzletek polcaira.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. tookmindeg...
2015.01.07. 09:41
Végre valami jó cucc!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. burgonya
2015.01.07. 13:26
A 33 quartból, amit az oldalán is írnak, hogy lett 37.5 liter?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vektorzs burgo...
2015.01.08. 08:33
30 ezer, 300 ezer liter vagy nem tudom. A zoxigén...vízbül veszi ki. Teccik érteni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!