iPon Hírek

Sötétebb lesz a Total War: Rome II

Dátum | 2012. 07. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Jamie Russel, a játék vezető dizájnere azt nyilatkozta, hogy a Total War: Rome II sötétebb képet fest a háborúról, mint az elődje, a szereplők sokkal emberibbek lesznek.


"Lesz mimika, érzelmi interakciók az emberek között, így ha valaki mellett közvetlen lenyilaznak egy másik embert, akkor reagálni fog rá. Ez mind a háború sötét oldalát fogja meg. Szeretnénk, ha a harc brutálisabb lenne, amolyan zsigeri. Emellett úgy akarjuk a harcot megcsinálni, hogy átjöjjön rajta, milyen is volt a római harci gépezet, az egyedi taktikai stílus és a húsdaráló légiók."

Russel azt is elmondta, hogy a kampány térképe sokkal nagyobb lesz, mint az elődé és hatalmas választék lesz harci stílusokból, kultúrákból és környezetekből.
 
"A célunk az a Rome II-vel, hogy az eddigi videojátékban tapasztalt legkiemelkedőbb látványt tárjuk elétek és úgy érzem ezt meg is tudjuk csinálni. Ezt most túlzás nélkül mondom." Hozzátette még, hogy a valósághűség eszköz a játékban, de nem fő cél, nem rendelnek alá mindent. A politikai rivalizálásról annyit mondott, hogy olyan dilemmák elé állítja a játékost, mely valóban nehézzé teszi a döntést, például hogy mentsék a köztársaságot vagy császárok legyenek inkább.
 
"Ez egy olyan időszak volt, amikor Julius Cézár és Kleopátra egyéni döntései birodalmak sorsát határozták meg, történelmet írtak... Ez az a játék, amit a játékosaink igazán vártak tőlünk és mi is meg akartunk csinálni." A Total War: Rome II jövőre jön PC-re.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. czibulazol...
2012.07.09. 11:23
Végre! A mai napig a rómtotálvór a kedvenc részem a sorozatból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. benczeb90
2012.07.09. 11:34
Legyen komplexebb politika, és ne legyenek ilyen Rebel meg Bandit random fasságok. Fő a történelmi hűség. Nem kellene elsietni, hiszen ez a legsikeresebb rész utódja lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hEngi
2012.07.09. 12:23
A Random banditák meg rebellek tényleg bosszantóak Kivonulok minden csapatommal a határokhoz hogy végre támadjak erre fellázadnak a legtávolabbi csücsökben és lehet vissza tiplizni Ezerszer előfordult

Kíváncsiak várom. Csak nehogy a sok csillivilli a játékélmény rovására menjen ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. insanity22...
2012.07.09. 16:33
Jobban örülnék ugyanannak a grafikának mint ami a Rome-ban volt, csak jobb AI-val, több fejlesztési lehetőséggel, bonyolultabb játékrendszerrel. Meg mondjuk eljuthatna végre oda a Total Wat sorozat, hogy a várakat is meg lehessen tervezni.
Sajnos grafikára fognak itt is rámenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nereus
2012.07.09. 16:48
Insanity ha ezekre a dolgokra vágysz akkor ajánlom az Europa Barbarorum modot. Gyakorlatilag teljesen történelemhűvé varázsolták a modderek mind a térképet az egységeket a harci taktikaát és miegymást. Hamarosan érkezik ennek a modnak a következő része is de az már a Medievel2 alatt fog muzsikálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!