iPon Hírek

South Park: The Stick of Truth - az ausztrál verzió

Dátum | 2013. 12. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Korábbi hírünkben már beszámoltunk róla, hogy a South Park: The Stick of Truth egyes jelenetei Ausztráliában csak cenzúrázott változatban jelenhetnek meg, emiatt a játék már legalább kétszer járt az engedélyeket és a besorolást intéző Australian Classification Board előtt. Akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan milyen jelenetekre csapott le a cenzúra szigora, de most végre kiderült. A játék ausztrál verziójából hiányozni fog pl. egy teljes interaktív rész, amelyben a játékos karakterét és társait az idegen lények anális szondázásnak vetik alá. Amikor az ausztrál játékosok elérnek ehhez a részhez, a kényes jelenet helyett egy síró koalát fognak látni, és szöveges formában olvashatják el a történtekről szóló színes élménybeszámolót. A játék előző, már javított beadott példánya ugyan már finomított verzióban tartalmazta ezt a jelenetet, ennek ellenére mégsem ment át a szigorú cenzorok szűrőjén, de úgy látszik azért nekik is van humorérzékük, hogy a koalás szöveges verziót már elfogadták. Még azt is elképzelhető, hogy a koalás részek miatt az ausztrál verzió különleges gyűjtői darabnak fog számítani a South Park rajongók körében, és az ausztrálok Ebay-en fogják jó pénzért árulni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. krisztian9...
2013.12.19. 17:29
Én inkább bírom elképzelni azt, hogy az ausztrálok rendelik be a sima verziót ebay-en külföldről. Lehet viccesen hangzik egy síró koala mellett elolvasni a jeleneteket de szerintem sokkal jobb azt látni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2013.12.19. 17:54
krisztian922:"de szerintem sokkal jobb azt látni." Pontosan mit is? Ja, hogy "játékos karakterét és társait az idegen lények anális szondázásnak vetik alá."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. krisztian9...
2013.12.19. 19:26
Most miért, inkább elolvastos vagy pl megnézed azt a jelenetet (példa ) mikor Cartman-be épített antennát Kyle beindította én ilyenekre gondolok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. patrik2991
2013.12.22. 18:56
Ha már ausztrália, akkor lehetne kenguru
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!