iPon Hírek

Space Marine multiplayer, folytatás

Dátum | 2011. 07. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Szeptemberben jelenik meg a Warhammer 40K univerzumában játszódó Space Marine; fejlesztője, a Relic Entertainment újabb részletekkel szolgált a multiplayerrel, és az esetleges folytatással kapcsolatban is.

Multiplayerben két játszható frakció áll majd rendelkezésünkre: Space Marine és Chaos Marine. Nyolcfős csapatokban harcolhatunk, öt különböző térképen és két játékmódban. Az egyik mód, az Annihilation csapatalapú deathmatch, a másik, a Seize the Ground pedig területfoglaló, szintén csapatjáték.

A megjelenés után újabb letölthető térképek lesznek majd elérhetőek.

Marine-jainknak három kasztja lehet: Tactical, Devastator és Assault. Ezek közül Tactical a legrugalmasabb, alapban vele kezdjük a játékot, aztán, ahogy végighaladunk a 41 szinten, kinyithatjuk a nehézfegyverzetű Devastatort, és a közelharc orientált Assault kasztot is.

Fejlődésünk során új páncélokat, fegyvereket, új színeket és egyéb extrákat szerezhetünk.

A multiplayert dicséri, hogy karaktereink külsejét a legnagyobb részletességgel testre szabhatjuk: a Relic szerint a kombinációk száma több millió. A színek pontosan megegyeznek a figurák festéséhez használt Citadel festékek színeivel.

Bár a játék még nem jelent meg, a fejlesztő már a folytatást is fontolgatja.

"Az, hogy lesz-e folytatás, attól függ, hogyan teljesít az első rész, és milyen ötletekkel tudunk előrukkolni a másodikhoz" - nyilatkozta James McDermott producer.

A Space Marine-ban egy Ultramarine osztag harcol Chaos Marine-ok és orkok ellen, a tét a Warlord Class Battle Titan nevű szuperfegyver birtoklása. A fejlesztőknek már vannak ötleteik a folytatáshoz is, amellyel, ha lehet, szeretnék felülmúlni az első részt.

"Behatóan tanulmányoztuk a Wahammer 40k univerzumában játszódó legnépszerűbb történeteket, és találtunk egyet, amely elnyerte a tetszésünket, és amelyből igen jó játékot lehetne készíteni" – mondta McDermott rejtélyesen.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. ájPon
2011.07.21. 20:07
"Nyolcfős csapatokban harcolhatunk"

Ebből arra következtetek, hogy ez egy FPS? A cikkből nem derül ki egyértelműen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gebana
2011.07.21. 20:39
legalább 3 helyen kiolvasható a szövegből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kapmar
2011.07.21. 20:44
Pontosabban 3rd person shooter.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ájPon
2011.07.21. 22:30
@gebana
lol úgy tűnik te se tudtad kivenni, mert nem FPS, hanem TPS. Ezért lenne jó ezzel kezdeni minden játékos cikket: mi a fenéről lesz most egyáltalán szó.

Amúgy azon a nyolcfős utaláson kívül semmi nem szól pl az RTS ellen sem, én először azt hittem, hogy arról lesz szó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Malebolgia
2011.07.22. 10:03
Imádom a WH.Viszont a konzol butaságoktól meg viszolygok.Szal eddigi várási faktor 5/10.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kapmar Maleb...
2011.07.22. 11:24
Ezt nem igazán értem, mert ha jól vettem ki idáig, akkor PC-re is meg fog jelenni. Videók alapján nekem tetszik, de úgyis csak akkor látom, hogy milyen amikor kipróbálom. Addig mondhat akárki akármit, hogy milyen jó / rossz. Pl. Shift 2, kipróbáltam 2 perc után delete.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tzeentch
2011.07.25. 12:18
hmm szerintem abból derül ki igazán ha megnéztek egy videót
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!