iPon Hírek

Spector még tartogat "Deus Ex sztorikat"

Dátum | 2009. 11. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A veterán dizájner, Warren Spector egy a Varietynek adott interjúban elmondta, hogy szeretne még olyan stílusú játékokat készíteni, mint a Deus Ex. A klasszikusnak számító akció-RPG szellemi örökösének alapkoncepciója már az Epic Mickey projekt kezdete előtt összeállt a fejében.


"Voltak és még mindig vannak Deus Ex sztorik, amiket még el szeretnék mesélni" - nyilatkozta Spector. "Az a történet még abszolút nincs lezárva számomra."

Warren apánk próbálta is megszerezni az Eidostól a játék jogait, de nem jött össze neki. A stúdió - ha minden igaz - akkor már dolgozik a harmadik részen. Ettől függetlenül elkezdett munkálkodni a Junction Pointtal egy közeljövőben játszódó sci-fi projekten, hasonló témákkal. Ez tehát a két projekt egyike, amibe a mester belekezdett Mickey Mouse újragondolása előtt a Disneyvel. A másik titokban érlelődő darab egy nagyszabású fantasy játék, amit Spector már 15 éve meg akar csinálni.

A lényeg az, hogy a két projekt egyike sem tekinthető halottnak, a Disney mindkettő jogait átvette, mikor felvásárolta a Junction Pointot. "Teljesen le vagyok taglózva. Már kifényesítettem a páncélzatom, felkötöttem a gatyám küzdelemre készen. Hogy őszinte legyek, kissé csalódott voltam, én egy eléggé szedett-vedett fazon vagyok, szeretek harcolni."

Igazából ilyen múlttal, mint az övé azért mégsem kéne ennyire meglepődnie, hogy szabad utat kapott. Várjuk, mit hoz ki a lehetőségeiből!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Aeon
2009.11.03. 18:40
várjuk a folytatást, mármint hogy Spector bácsi mit tartogat DX 1 No.1 a képzeletbeli listámon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!