iPon Hírek

Spike Video Games Awards 2011 – második kör

Dátum | 2011. 12. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Naughty Dog karakterorientált megközelítésű történeteiről híres, mint pl. az Uncharted sorozat. Ezt az irányt követi új játékuk a The Last of Us is, amely a kemény túlélő Joel és a tinédzser Ellie zombi-apokalipszis utáni küzdelmeit meséli el, és kizárólag Playstation 3-ra fejlesztik.


A Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots csak 2013-ban fog megjelenni Az Ubisoft azt ígérte, hogy ezúttal új irányba kanyarodnak, az események középpontjában  amerikaiak egy olyan csoportja áll, akik saját kormányukat akarják megtisztítani a korrupt politikusoktól.


Jövő év elején lehetünk részesei Alan Wake újabb kalandjának, amely azonban nem folytatása az eredetinek, hanem teljesen különálló történet. Az alkotók remélik, hogy az Alan Wake's American Nightmare kedvet csinál a sorozathoz azoknak is, akik nem ismerik az eredetit.


Azt eddig is tudtuk, hogy a BioWare "valami tankos" játékon dolgozik, de azt még nem sejtettük, hogy a Command and Conquer Generals 2-ről van szó. A játék csak 2013-ban fog megjelenni, így egyelőre csak egy nyúlfarknyi előzetest kaptunk, de reméljük később ennél többet is láthatunk majd belőle.


A VGA-n jelentették be először a Tony Hawk's Pro Skater HD-t, amelynek játékmenete visszatérés a sorozat régebbi darabjaihoz. Nem egyszerűen egy HD remake-ről van szó, mivel a pályákat az első két játékból válogatták, és készítették el újra.


Jövő nyáron érkezik az új filmmel együtt az Amazing Spider-Man, amelynek története New York City-ben játszódik.

Kapcsolódó cikkünk:

Spike Video Games Awards 2011

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. patrik2991
2011.12.14. 08:31
Tony Hawk Tony Hawk legyen pc legyen pc!!! 1-4 király volt a többi kuka. kell a remake, ha nem jön pc-re konzolt kell vennem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. toronyhaz
2011.12.14. 13:42
Hát igen.Ez a Tony Hawk már nagyon kellett.Végre lesz valami ami leköt újra!Kb 1 hónapja nem játszottam a PC-n.F3AR,Duke,L.A.Noire,Rage,Dead Space 2 és nem kötnek le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2011.12.14. 19:53
Ellie nem a lanya lesz Joel-nek(kerem az l betut kulon nyomatekkal kezelni),hanem a tarsa.A tortenet elejen fognak talalkozni,es egyutt folytatjak majd azt a keseru vegkifejletig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2011.12.15. 01:26
Köszi, javítottam. Az biztos, hogy érdekes játéknak ígérkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!