iPon Hírek

SpyParty vizuális felfrissülés

Dátum | 2012. 08. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Aki még nem hallott a játékról, a Spy Party egy két fővel játszható program, melyben az egyik játékos megpróbálja kideríteni, hogy ki a kém egy rakat AI által kontrollált NPC közül, míg a másik próbál úgy tenni, mint egy ártatlan nézelődő, miközben ő az ügynök. Jelenleg zárt béta fázisban van, utoljára az EVO 2012-n mutatták meg, júliusban.


Chris Hecker SpyParty játékának alaposan megváltozik a külseje, stílusos animált hatású lesz mostantól. Mindezt John Cimino dolgozta ki, akivel Hecker korábban már dolgozott együtt, méghozzá a Spore-on.

"Miután évekig dolgoztunk egy játékon ami sci-fi és tele van földönkívüliekkel, üdítő volt számomra, hogy emberekkel és az ő finomabb megnyilvánulásaikkal dolgozhatok" - nyilatkozta Cimino a Polygonnak.

"Ami a legjobban vonzott a SpyPartynál az a munka maga. Megtervezni és meganimálni 20-25 egyedi emberi karaktert, olyanokat, mint amilyeneket a SpyPartyban csinálunk, nagyon ritka lehetőség a játékiparban." 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Ipadnak
2012.08.28. 22:21
Skyparty vagy Spyparti? Nagyon nem mind1...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2012.08.28. 22:39
Természetesen SPyParty, ahogy a cikkben többször is említem. A címek az én gyengepontjaim úgy látszik, azokban csinálom a legtöbb elírást!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2012.08.29. 17:08
Érdekesen hangzik, ha elrontják az irányítását, akkor igen hamar véget fog érni 1-1 kör.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!