iPon Hírek

Square: Lord of Arcana

Dátum | 2010. 07. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix bejelentette legújabb PSP játékát, a Lord of Arcanát. Egy kicsit olyan, mint Capcom Monster Hunter-je, a pörgős akcióba bárki könnyedén bedobhatja magát, az irányítása egyszerű és intuitív, szóval azoknak sincs mitől tartania akik nem ezen a műfajon szocializálódtak eddig.

Lesz benne 4 személyes co-op mód és a szörnyeket világhírű illusztrátorok szállítják, szóval így elsőre ígéretesnek tűnik. "Horodyn földjén a játékosok gyilkosok bőrébe bújva vághatnak bele a küldetésbe, hogy megszerezzék a hihetetlen erőt rejtő Arcana-t." - olvashatjuk a PlayStation blogon. További információkért érdemes lesz figyelni a frissen indult hivatalos honlapot is, ami egyelőre még kong az ürességtől, de bizonyára hamarosan megöltik tartalommal...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. zsolty21
2010.07.02. 15:13
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tyberius
2010.07.03. 22:31
"A nagy világrengés Árkádiát a föld alá temette. Azóta Árkádia lakói a föld alatt élnek. Múltjukat elfelejtették, mert őseik így akarták. Egyszer napjuk, a Shagma beteg lett. Ekkor Árkádia gyermekei bemerészkedtek a múzeumba, ahová addig tilos volt belépniük. A múltjukról felfedeztek néhány adatot, a Shagma meggyógyítására azonban nem találtak megoldást. A gyermekek megalkották, majd a Föld felszíne felé küldték követüket, Arkanát."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!