iPon Hírek

Stabil Wi-Fi kapcsolatot hoz az iOS 6.0.2

Dátum | 2012. 12. 20.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Apple-nél úgy fest, hogy havonta számíthatnak a felhasználók kisebb javításokat hozó firmware-ekre, hiszen a szeptemberben befutott hatos iOS-re novemberben érkezett az első javítás, és most decemberben üdvözölhetjük a 6.0.2-t. Az új frissítés a Wi-Fi gondok végére tehet pontot, és az iPhone 5, valamint az iPad Mini esetében szükséges a telepítése.


A WLAN-t érintő hibajelenség eléggé hasonlít ahhoz, ami az iPhone 4-et sújtotta, de ezúttal - ha hihetünk az Apple-nek - semmi gond nincs az antennákkal, az ingadozó jel szoftveres probléma volt, és sikerült rendbe tenni. Az iOS 6.0.2 telepítését követően tehát nem kell már a jelerősség ingadozásával számolnia a tulajdonosoknak (a hiba nem minden készülék esetében jelent meg).

A frissítés telepítését két módon lehet majd elvégezni. Lehetőségünk van mindenféle kábelezést nélkülözni, és OTA módon felpakolni a 6.0.2-t, de ez esetben számolni kell némi várakozással, hiszen a terhelés elosztása végett nem küldik ki egyszerre minden tulajdonoshoz a tapaszt. Ha ezt választjuk, akkor stabil internetkapcsolatra is szükség van, mivel az iPhone 5 esetében például 51,4 MB-nyi adatot kell letölteni. Továbbá érdemes arra is odafigyelni, hogy a telep töltöttségi szintje legalább 50 százalék legyen. Ha türelmetlenek vagyunk, és mihamarabb szeretnénk frissnek tudni a készülékünk, akkor az iTunes segítségével az asztali gépre kötve is feltehetjük az iOS 6.0.2-t.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

18. Stark
2012.12.20. 11:47
Ja, szánalom...
Az Apple büszkén jelenti, hogy a méregdrága i-sznob cuccain végre már stabil a wi-fi!! Ez igen! Ember feletti teljesítmény! Hol a pezsgő, várjatok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. hegyitaho
2012.12.20. 12:47
nem az apple a hülye hanem akik veszik. bárhonnan nézzük pénzügyileg (ami a lényeg kapitalizmusban)kiemelkedően teljesítettek a közelmúltban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. AxoPy
2012.12.20. 14:22
nem tudok már csak röhögni ezeken az olcsó fikázós kommenteken
hegyitahonak igaza van, hogy kiemelkedő a teljesítményük eladásokban, de nem buták az emberek, csak kialakult az a réteg, aki státuszszimbólumnak veszi az apple termékeit, az szomorú tényleg. de aki azért veszi mert látja benne az érétket, azokat nem kéne fíkázni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. expander
2012.12.20. 14:32
Látszik, hogy még nem használtatok apple terméket hosszútávon... gratula a primitív hozzászólásokhoz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Keksz03
2012.12.20. 14:41
expander: miért használnék apple terméket hosszútávon? nem látom értelmét a minden szempontból való visszalépésnek így Galaxy S3 tulajként!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Dawe86
2012.12.20. 19:32
Szerintem fölös fikázni az Applet míg nem használtad! Nem véletlen, ha egyszer bele harapsz az "almába" .......!! Véleményem szerint hoki az adroid! De ez persze csak az én véleményem! Nagyon jó az Apple rendszere! Iphone 4 tulajdonosa vagyok és nagyon meg vagyok vele elégedve! Páromnak most vettem egy 4s és mióta meg kapta csak dicsérni tudja! Öcsém egy 3GS használ és szintén pozitív a véleménye! Addig fölös negatív véleményt alkotni amíg nem nem használtatok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Dav500
2012.12.20. 20:09
Divattelefon? Talán. De, hogy divat lett fikázni, az biztos.. Én 3GS-ről váltottam pár hete 4S-re, nem bántam meg. iOS-ban találtam meg a virtuális otthonom, vagymi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Keksz03
2012.12.20. 20:20
sokan félreértik! nem azzal van a baj h nem jó az iPhone! sok mindenre jó, lehet telefonálni, smsezni, facebookozni meg játszani, zenét hallgatni!
de főként az árával van probléma, nem is azért mert sokaknak ez méregdrága, Galaxy S3 helyett vehettem volna iPhone 5-öt is nyugodt szívvel, de az S3 szinte minden szempontból felülmúlja az apple jelenlegi csúcskészülékét, arról nem is beszélve h az android sokkal jobban kihasználható oprendszer mint az iOS! szuper dolgokat lehet az iOS-sel is, tény és való, de androidban akkor is sokkal nagyobb a potenciál, így hát olcsóbban vettem egy erősebb, jobb készüléket ami időtállóbb is!

aztán h folytassam, az apple egy ideje már nem képvisel prémium minőséget, rengeteg példát tudnék felhozni...régebben én is hajlottam felé, de mostanság messze jár mint hardveresen mint szoftveresen a minőség fogalmától, akkor már sokkal inkább egy Samsung és egy Google minőség, mert az most valóban minőséget jelent!

és a végén akkor rákontráznék h én bizony próbáltam iOS-t, de kíváncsi lennék h azok akik az androidot leszólják vajon próbálták-e rendesen kihasználni, mert a facebookozás az symbianon is tökéletesen megoldható! az android lehet faék egyszerű OS de lehet egy végletekig testre szabható, saját ízlésünk/igényeink alapján összeállított baromi okos dolgokkal teletűzdelt rendszer ami egy normálisabb hardver mellett úgy fut mint forró kés a vajban!

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. mythbuster
2012.12.21. 01:55
Pfffff
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Beep
2012.12.21. 07:49
Keksz03
"arról nem is beszélve h az android sokkal jobban kihasználható oprendszer mint az iOS"

szép lenne révén h nem a samsung készíti a saját modelljeire az oprendszert ergó amig nem 1 bizonyos hardverre irsz rendszert hanem csak álltalánoságba addig nem előzheti be azt a rendszert ami 1 bizonyos hardverre van megírva és arra van optimalizálva

http://www.anandtech.com/bench/Product/448?vs=616

itt 1 link ami 4s vs s3 mat veti össze benchben alul marad az s3 hiába raksz te bika erős hardvert a telódba ha azt nemtudod lekezelni....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kunrichard
2012.12.21. 09:04

Én például elég sokáig használtam Iphone-t igaz még 3G-t mert volt annyi eszem hogy mégegyszer ne vegyek Iphone készüléket.
nem szeretnék megbántani senkit de komolyan mondom egyáltalán nem értem sokan mit szeretnek ebben a készülékben.
még azt sem lehet rá mondni hogy strapabíró. mert jó tényleg ellenáll a kijelzője a karcoknak. de azt is meg kell hagyni hogy elejtettem és az üveg szépen elrepedt rajta.
nah most egy live with walkman készüléket használok előtte volt sok féle android telóm. ez kb az első emeletről esett le betonra és semmi baja nem lett. jó természetesen az Imak Case tok sem dísznek van rajta.
lehet hogy velem van a baj mivel én nem szeretem az egyszerű dolgokat. nálam az Android rendszer tökéletesen bevált. a maga "bonyolultságával" amit nem tudok mire vélni. nyilván aki azt állítja hogy az android bonyolult az egy alkalmazást sem tud rendszergazda segítsége nélkül fölrakni a gépére. Nem jó az Android mert állandóan lefagy? annak vagy valami 20000Ft-os tablet gépe van. gyárilag túlhajtott Cortex CPU-val vagy még nem volt androidos telója. Jelenlegi készülékemet fél éve használom és eddig egyszer sem fagyott le ahhogy az előző 5 db sem amik között szerepelt a felhasználók körében kétes minőségűnek hitt Alcatel egyik készüléke. Természetesen a nagy részüket Rootoltam is és még így is elég stabilan működtek.
Tényleg nem szeretném szidni az Iphone-os tábort de az 5-ös megjelenésekor láttam egy videot ami nálam teljesen kicsapta a biztosítékot. meg ez a "pereljük be a Samsungot" dolog a másik ami zavar.
Nyilván a sok Apple fanatikusnak ez bejön de valljuk be szerintem rém szánalmas
kb ilyen ovodai szinten még elmegy de azért egy "Vezető" telefongyártónál.

Nah mindegy. Örülök neki hogy végre az Iphone készülékeken is stabil a Wifi azért lassan 10 év elteltével csak sikerült kezdeniük valamit a pénzetekkel

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. kunrichard
2012.12.21. 09:18
Keksz03:
Hogy az Apple !!!egy ideje!!! nem képvisel prémium minőséget én cáfolnám
valljuk be sosem képviselt prémium minőséget.
szemelőtt tartva az annak idején Ipod-ban tudatosan használt kb 8 hónapos üzemidejű akkumulátorokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kunrichard
2012.12.21. 09:24
Beep:
De a Samsung is készít oprendszert a telóira úgy hívják hogy BADA és nem is lenne rossz ha kicsivel több figyelmet kapna
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kray
2012.12.21. 10:01
Toljátok csak az okosságot srácok
Szerintem a Samsungos tábor sem jobb, mert azok meg csak annyit tudnak, hogy így nem prémium a gagyi alma, úgy fúúj mocskos zárt rendszerű iOS, az S3 így jobb, meg úgy...
Szóval kedves völgylakó társaim mielőtt kommenteltek vessétek le indulataitokat, felejtsétek el a mocskos almát és a retkes samut, aztán építő jelleggel írjatok valamit a témához. Pl. hogy kinél jelentkezett, vagy mi lehetett a gond stb

---------
Mellesleg arról miért nem szól egyik Samu tulaj sem, hogy 150-200 napos készüléküket nagyon jól lehet a későbbiekben téglának használni, mert valamit elbaltáztak?
Jaajjj, jujjj a mocskos alma találta ki ezt is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. sanyix
2012.12.21. 13:50
hát igen az apple megint egy olyan dolgot ért el, amit mások már évek óta tudnak. De ez kifinomultabb forradalmibb ;DD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Keksz03
2012.12.21. 14:14
kray: egyszerű megállapítás volt, kész tények, nem fikázás, tudni kéne különbséget tenni a kettő között ennyi évesen nem gondolod?

valóban nem hibátlan a Samsung terméke sem, nem is állította senki, de sajnos az Apple háza táján már heti szinten derülnek ki olyan hibák amik felett nem lehet csak úgy elslisszolni.

Egyébként a hardver szoftver kapcsolatra csak azt tudom mondani h rengeteg olyan custom rom van ami tényleg az adott készülékre lett optimalizálva. El kellene már fogadni h épp ezért szép az android, van gyári, sok mindenre jó de egy igazi custom rom nagy változást tud eredményezni és kb 3 perc alatt felmegy a telefonra!

Az iPhone nem lenne rossz telefon olyan 100-120 környékén lenne reális ára annál sajnos bárki bármit mond és sír itt össze, maga a készülék és amit nyújt egyáltalán nem ér többet főleg nem 200 feletti összeget...EZ TÉNY NEM FIKÁZÁS!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2012.12.21. 14:59
Blackberry okostelefonomat leváltottam egy 5ezer forintos Samu használt telóra. Csak én érzem azt hogy a butatelók ezerszer jobbak, tekintve hogy nem egy féltégla, pici, könnyű, szép?

Egyedül a qwerty bill-t hiányolom, de az sajnos kevés mai telefonban van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Keksz03
2012.12.21. 15:37
kiskoller: hát attól függ mire használod! nekem arra van az okostelefon h állandó skype és msn kapcsolatom legyen munka miatt, 3 e-mail szinkronizáljon, ha utazok vhova vonattal akkor tudjak filmet nézni felirattal, ha fent vagyok kolesz/albérletbe tudjak torrentezni és a tömörített feliratokat kibontani, emellett egyetemen .xls/.ppt/.pdf-ből puskázni, meló miatt bárhonnan excel táblát szerkeszteni, emellett GPS, netezés/fórumozás, zenehallgatás és fényképezőgép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!