iPon Hírek

Star Wars és Might & Magic csomagok és akciók mindenfelé

Dátum | 2015. 04. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Minden Might & Magic a Humble Bundle-ön A Humble Bundle ezúttal (is) egy visszautasíthatatlan ajánlattal állt elő, főleg ha szeretjük a Might & Magic univerzumában készült játékokat. Már az alap, "fizess amennyit akarsz" csomag is tartalmazza a Heroes of Might & Magic II-t és IV-et, sőt, azok kibővített verzióit, továbbá a Might & Magic szerepjátékok 1-6. részeit, plusz a Might & Magic Heroes Online-t. Ha 12 dollárnál többet adunk le, akkor ez többek között a Heroes of Might & Magic V-tel és a Dark Messiah-val bővül, ha pedig 15 dollárnál többet fizetünk, akkor gyakorlatilag a zsebünkben van minden Might & Magic-játék, ami valaha megjelent. Rebel Assault és akciós Star Wars-csomagok a GoG-on A GoG az utóbbi hónapokban ráállt a Star Wars-játékok felhalmozására, annyira sikeresen, hogy mára gyakorlatilag majdnem az összes létező cím megtalálható náluk olcsó, DRM-mentes formában. Most éppen a Rebel Assault I és II vált elérhetővé, digitális platformokon elsőként. A kettőt együtt 9,49 euróért kínálják. A jobb átláthatóság kedvéért a GoG két csomagba gyűjtötte az eddigi Star Wars-játékokat. A csomagok nem feltétlenül játékstílus szerint jöttek létre, bár a Blaster Bundle-be többségében űrhajós címek kerültek, míg minden más a Saber Bundle-be ment. Előbbi hét játékot tartalmaz, mely most akciósan 36,96 euróért lehet a miénk egyben, de egyesével is kedvezőbbek az árak mint máskor, és hasonló az eset áll fenn az utóbbinál is, csak ott kilenc játékot kaphatunk meg 21,7 euróért, olyan fantasztikus címekkel, mint a Jedi Knight II és a Jedi Outcast, vagy éppen a Knights of the Old Republic két része.
A Steam sem marad ki a Star Wars-őrületből A Steam is belehúzott, és május 5-ig komoly Star Wars-akciókkal kedveskedik a felhasználóknak. Egyrészt érdemes kiemelni, hogy végre a Valve rendszerébe is felkerültek olyan klasszikus címek, mint az X-Wing, másrészt pedig tulajdonképpen a Steamen fent lévő összes Star Wars-játékra kapunk akciót. Sőt, mindössze 23 dollárért felmarkolhatjuk azt a brutális csomagot, ami a következö játékokat tartalmazza: Star Wars Battlefront 2, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith, Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 Star Wars Republic Commando, Star Wars Starfighter, Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition, Star Wars: Dark Forces, Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars: Knights of the Old Republic 2, Star Wars Empire at War: Gold Pack, Star Wars The Force Unleashed.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. kadarivi
2015.04.29. 21:52
Ez a Might & Magic csomag tök jó lenne, ha nem Uplay-re adnák őket, meg is vettem volna...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tibaimp
2015.04.30. 11:03
Az X-Wing-ből meg Tie Fighter-ből csinálhatnának egy fullhd-s remake-et, elég szarul néz ki 320x200 illetve 640x480 felbontásban a 24 colos moncsin....újra is játszanám mind kettőt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tibaimp
2015.04.30. 11:04
Bocs, de a Blaster Bundle link nem jó!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SirDragon
2015.04.30. 13:15
M&M csomag nagyon nagy like, le is csaptam rá

Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem (bár jelenleg olymindegy, de a múltban, és talán a jövőben nem), hogyan lehet a steamról Magyarországról dollárban vásárolni, ha már cikk dollárban hozza le csak az árat?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tibaimp SirDr...
2015.04.30. 21:29
Szerintem PayPal-on azzal fizetsz amivel akarsz, de deviza számlát is létrehozhatsz és arról utalsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!