iPon Hírek

Starbreeze: Nem csinálunk F2P-t!

Dátum | 2012. 07. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A vezérigazgató Mikael Nermark szeretné, hogy a Syndicate-ért felelős Starbreeze stúdió több üzleti modellt is fontolóra vegyen, de semmiképp sem az ingyenesen játszhatót. Az EDGE magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a cégnek más tervei vannak.
 
"Soha nem fogunk free-to-playt csinálni, mert akkor mindenkivel kéne foglalkoznunk, ami költséges és nehéz. Valószínűleg inkább a cheap-to-play [olcsó játszani] modellt választjuk. Hogy teljesen átállunk-e erre? Nem hiszem, valószínűleg nem horgonyzunk le egyetlen üzleti modell mellett."
 
Nermark azt is elmondta, hogy a stúdió továbbra is vállal bérmunkákat AAA kategóriás címekhez, miközben más projektekkel kísérleteznek. A nagy projektek árnyékában kisebb, letölthető, saját maguk által finanszírozott dolgokat várhatunk tőlük, mint a P13 vagy a Payday 2, de más hasonló kísérletekbe is szeretnének belevágni.
 
"Több üzleti modell, több különböző játékkal. Egyre támaszkodni nagyon kockázatos."
 
"Az emberek nagyon meg fognak lepődni, hogy a Starbreeze milyen játékon dolgozik. Valami egyedit fogunk a játékpalettára hozni. Igen, ennyire nagyképű vagyok" - mondta.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. 5hR3kY
2012.07.10. 16:49
Nem tudom, de pl. a Syndicate PS3-on minden volt csak AAA nem! Olyan ocsmány moslék grafikája volt hogy a M.A.G. simán fölülmúlta, pedig még azt sem mondanám szépnek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!