iPon Hírek

StarCraft 2 béta néhány hónapon belül

Dátum | 2009. 02. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A tegnapi Activision Blizzard konferencián Paul Sams megjegyezte, hogy az idénre ígért StarCraft II bétatesztje valamikor az elkövetkezendő hónapokban megkezdődik.

Ezt nehezen nevezhetjük pontos információnak, de bíztatónak hangzik. A Blizznél jobb, ha nem is beszélünk határidőkről, ez a hírmorzsa talán több is, mint amit általában kapunk tőlük.

Ami még érdekes, hogy Sams elmondása szerint a bétateszttel debütál majd az új, átalakított Battle.net is, amit ígértek. Eleinte ennek csak egy alapverziója fog csak futni, amit útközben majd új szolgáltatásokkal bővítenek. Persze ez már túlnyúl a bétán, így is elég lesz a fejlesztőknek, hogy egyszerre tudják teszteltetni a játékot és az online lehetőségeit.

Az új Battle.net már régóta kedvelt témája a Blizzardot közelről megfigyelő spekulánsoknak, szóval számíthatnak rá, hogy majd ízekre szedik az immár fizetős szolgáltatást. A Diablo III is ezt fogja használni, a Blizz pedig várhatóan mindkét játékhoz épít bele a WoW-oshoz hasonló Achievement rendszert (mindenki kap egy központi Blizz accot, bármilyen játékkal játszunk is, ezzel kell belépni a Battle.net-re).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.12. 17:24
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Multitask
2009.02.12. 18:11
Eljöhetne már az ideje, hogy játszhassunk vele!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2009.02.15. 19:08
Nem értem a Blizzard-ot. Már az is óriási hiba volt, hogy nem adták ki 2009-ben. Nem hiszem, hogy olyan nagy durranásnak fog hatni, ha mondjuk a SW-TOR-al, vagy a Dragons Age-el jön ki közel egyszerre. Tisztelem és becsülöm a Blizzard-ot, soha nem okoztak még csalódást, de sajnos a Bioware sem. És egyelőre úgy tűnik, hogy a Bioware jobban kapkodja magát.

MOD: És akkor még ott van az a tény, hogy a SCII szétdarabolva érkezik... Áhh
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!