iPon Hírek

StarCraft II béta regisztráció

Dátum | 2009. 05. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

WoW-osok maradjanak csak Northrenden?A Blizzard végre megnyitotta a StarCraft II bétajelentkezést azok számára, akik már rendelkeznek Battle.net accounttal, amelyen már legalább 1 Blizzard játékot be is regisztráltak.

Mindez szép és jó, de nekünk euróai játékosoknak került egy kis üröm is az örömbe. A World of Warcraft accountokat még nem tudjuk ugyanis összekötni a Battle.net-essel, így ha jelentkezni akarunk, kell hogy legyen egy másik játékunk tőlük. A Blizz ígérete szerint még a béta indulása előtt megoldják ezt a problémát.

"Tervben van, hogy lehetővé tegyük a World of Warcraft account-ok összevonását a Battle.net accountokkal az Európaiak számára is, még az európai StarCraft II bétateszt elindítása előtt. Így ugyanolyan eséllyel indulhatnak az ottani WoW-os játékosok a bétakulcsért mint a többiek." - olvashatjuk a béta Gyakran Ismételt Kérdések rovatában.

Persze aki nem akar kockázatot vállalni, az előtt még mindig ott az esély, hogy vegyen egy Diablo II-t vagy Starcraft pakkot, manapság már elég olcsón osztják.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Novver
2009.05.07. 20:28
VISSZA A HIRHEZ

furcsa, nekem egy 403as hibával nem tölt az oldal, gondolom kismilliárd ember rácsatlakozott amint megtudták és megfőtt a szerver
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. leviske
2009.05.07. 20:45
Fogalmam sincs, mi ez a hájp a SC2 körül... Ennyire azért nem volt jó az első rész. :mellow: Bár a feszültséget mindig jól tudta kelteni a Blizz. :rolleyes:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Novver
2009.05.07. 21:40
nos, nem tudom mennyi idős vagy de nekem anno az sc 1 a kis (akkor a kb) p1es gépen az volt maga az isten, átjátszott éjszakák, sörös pizzás lanpartik, isten volt nah...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. straw
2009.05.07. 22:16
Novver-nek tlejesen igaza van!
Az SC1 a világ legjobb stratégiai játéka és a mai napig felveszi a versenyt a leújabb über fejlett játékokkal.Na nem a grafikára gondolok hanem a játékélményre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Svindler
2009.05.07. 22:56
Máig népverseny korában
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. leviske
2009.05.08. 00:00
Hát nem tudom... Nekem a SC nem a világom. Inkább a fantasy játékokban érzem magam otthon és ez alól csak a kotor volt kivétel. Bár lehet, hogy csak az a gond, hogy régen játszottam vele, de valahogy úgy emlékszem vissza rá, hogy hosszú távon snassz volt számomra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Novver
2009.05.08. 02:27
hát most erre mit mondjak? ízlések és pofonok, engem speciel a sportjátékok nem tudnak lekötni, kivéve az NFL és az NHL(utóbbit űzöm én is , de persze csak itt pesten
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Richard83
2009.05.08. 11:44
StarCraft-ot stratégiai játékokban eddig még nem tudták felülmúlni (csak grafikába)és nagyon nehéz is lesz,(max az Sc2)egyszerűen tűl tökéletes, ha rajtam múllott volna az Sc2 fejlesztése akkor csak a grafikát fejlesztettem volna mivel minden tökéletes (de haladni kell a korral 3D). Minden fajnak sőt minden egységnek külön egyénisége van (amit én imádok)az agresszívtől a nevetségestől egészen a precíz-ig. A zenék is az egyes fajokhoz nagyon elvannak találva ami nálam fontos mert jó zene hiján és hangefektek hiján akármilyen szép és jó grafikájú a játék 15-20%-al romlik nálam a minősége. Mondjuk a Warcraft III az jó grafika. a zene is elég jó viszont azt a pörgőséget,feelinget amit az SCBW ad egyszerűen nem tudta átadni (lassú volt nekem a csata,nem szeretem én ha 5 percig ütögetik egymást az egységek akinek nem az játszon le egy két Sc-csatát aztán hasomlítsa össze a kettőt) és 1-2 hónap múlva (az UMS-okat leszámítva azokat imádtam)már újra SC-ztem.

Ja leviske, 11 év fejlesztés után jóhogy nagyon várják az SC1-es rajongók és még azok is akik esetleg lenézték az első részét főként fiatalabbokról lehet szó mert azok úgy gondolkodnak " ki se próbálom mert a grafikája" es a Blizzardnak is nagyon kockázatos és azért is ki tudja mióta tesztelgeti, halasztgassa a kiadását mert ezt is valszínú nem valami fél év után elhanyagolható stratégiai játékra szánja hanem legalább Sc1-es szintú-re amit kétlek bár abban reménykedek hogy megint siker koronázza a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. leviske
2009.05.08. 12:00
Novver+Richard83: Nem tagadtam egy szóval sem, hogy a játék jó lesz. Még azt sem írtam, hogy nem pakolom be a kosaramba a megjelenése után az első játékvadászatomon, annak ellenére, hogy inkább a fantasy a világom. Azt viszont még a 11 év várakozás sem magyarázza meg, hogy mi ez a hájp' a játék körül. A BioWare játékok körül sincs ekkora, pedig azért azok sem az "egyszerjátszós" kategóriát gazdagítják...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Novver
2009.05.08. 14:18
kimaradt, még az első poszthoz : apám vezetett be a számítástechnika világába , még vele nyúttam anno a c64et, segát, nintendót , minden ilyet, meglátta az "escé" grafikáját , sosem felejtem el a hülye mély hangján :
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2009.05.09. 12:15
Shufny: csak a story miatt ajánlom az eredeti és a kieg végigvitelét, mert azt fogja folytatni a 2. Nem kell lenyomnod a barátokat multiban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Nurba
2009.05.09. 14:32
Én csak keveset SC-ztem (azt is gép ellen...eleinte black ship wall meg show me the money csítekkel), de a tesóim imádják. Elmondásuk szerint azért is tökéletes, mert nagyon kiegyensúlyozott a játék és nincs tökéletes stratégia recept (mindennek van ellenszere) illetve jó a kezelőfelület (részben ez is megszokás kérdése, de azért tényleg létezik minőségi különbség) ...Gondolom Koreában nem véletlenül megy talán még mindig a TV-kben is a verseny (mint valami sakkverseny, kommentátorral
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!