iPon Hírek

Stardock: Impulse szociális hálózat

Dátum | 2009. 08. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Stardock bejelentette, hogy hamarosan új szociális hálózatot ad a digitális disztribúciós rendszeréhez, az Impulse-hoz. A Ready-to-Play segítségével csinálhatunk magunknak ismerős listát (friend list), azonnali üzenetekkel kommunikálhatunk a többi felhasználóval, illetve készíthetünk magunknak profilt.


A profilunkra feltehetjük az érdeklődési körünket és az általunk kedvelt játék stílusokat, aminek köszönhetően könnyebben találhatunk magunknak hasonló beállítottságú játékostársat. A Sins of a Solar Empire kiadója (Stardock) elmondta, hogy az alapötlet az volt, hogy korszerűsítsék a matchmaking rendszert és könnyítsenek a folyamatos "játszótárs" keresési nyűglődésen. Így egy olyan közösséget tudnak létrehozni, ami az egyes játékoktól független.

Tehát valami hasonlót csinálnak, mint a Blizzard az új Battle.net-tel, ami az összes Blizz játék fölé helyezte a rendszerét. A rendszer Phase IV-es verziója már azt is lehetővé teszi majd, hogy Impulse kliens nélkül letöltsük a játékokat. A Ready-to-Play béta kódokat jövő hónapban kezdik majd el osztogatni. További részletek a Kotaku hasábjain olvashatók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. lackoo1111
2009.08.25. 22:19
VISSZA A HIRHEZ

http://frogboy.impulsedriven.net/article/362228
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!